Ga naar hoofdinhoud
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Vervangingsopgave

De vervangingsopgave in de openbare ruimte en infrastructuur stelt ons de komende jaren voor een grote uitdaging. Eén blik op de leeftijdsopbouw van onze riolen, wegen en bruggen onthult forse vervangingspieken in het komende decennium. Maar energietransitie, klimaatverandering, circulariteit en toenemende en veranderende mobiliteit vragen om een slimme, gecombineerde aanpak.

Heb je vragen?

Dennis Jansen
Stel een vraag

Toenemende impact

Ontwikkelingen gaan steeds sneller, zowel op technologisch, economisch als maatschappelijk gebied. Inzet van nieuwe technieken en veranderend gebruik, stellen nieuwe eisen aan onze netwerken in de openbare ruimte. Hoe dat er precies uitziet, is niet altijd duidelijk, maar de impact daarvan zal de komende 10 jaar alleen maar toenemen.

Planmatige aanpak vervangingsopgave

Daarom is het belangrijk om vandaag al aan de slag te gaan met de opgaven van morgen. Met een gestructureerde en planmatige aanpak zorgen we voor grip op de vervangingsopgave. Antea Group zet dit in een overzichtelijke aanpak op een rij.

Van Leeuwarden tot Oss: overal in Nederland werken onze ingenieurs en adviseurs aan de vervangingsopgave. Met onze kennis van techniek, projectmanagement en assetmanagement helpen we opdrachtgevers om op een effectieve manier invulling te geven aan de vervangingsopgave. 

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring