Op donderdag 10 en 24 november 2022 verzorgen wij op ons kantoor in Almere de training vergunningenmanagement. Deze training is een verdieping op de module proceduremanagement uit de training OmgevingsmanagementDe training is bedoeld voor overheden en aannemers.

Meld je nu aan

Vergunningenmanagement

Voor goed en efficiënt vergunningenmanagement is kennis en kunde nodig. Om die reden is de training ‘Vergunningenmanagement in projecten’ ontwikkeld. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk leer je veel over de werkzaamheden van de vergunningenmanager, van vergunningeninventarisatie tot strategisch vergunningenmanagement, instrumentarium en organisatie. De voorbeelden uit de praktijk worden gecombineerd met theorie.

Inhoudelijk gaat het om het leren én opfrissen van regels ten aanzien van omgevingsrecht onder de Wabo (dag 1) en een vooruitblik naar de regels onder de Omgevingswet (dag 2). De rode lijn door de cursus is ‘vergunningsmanagement’ onder de Wabo.

Kosten en annulering

De kosten voor de training bedragen € 1.350,- excl. btw per deelnemer, inclusief alle (test)materialen en arrangementskosten. Wij bieden tot twee weken voor de startdatum de mogelijkheid om de training kosteloos te annuleren. Twee weken voor de startdatum ontvang je de bevestiging dat de training doorgaat. In het geval van een annulering na de bevestiging zijn wij genoodzaakt om het hele bedrag in rekening te brengen.

De training begint om 9.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Dit geldt voor beide dagen.