Ga naar hoofdinhoud
Vorm jij met ons de toekomst? Maak Antea Group mooier met jou!
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent
Over Antea Group

Vorm jij met ons de toekomst? Maak Antea Group mooier met jou!

Vacatures

De wereld van vandaag kent vele nieuwe uitdagingen en ons werkgebied is in de afgelopen 70 jaar enorm uitgebreid. We werken aan thema’s als energietransitie, klimaatadaptatie, de vervangingsopgave, Omgevingswet, duurzaamheid en een circulaire economie. Onderwerpen die onze toekomst blijvend zullen vormgeven. Wat echter niet verandert, is onze no-nonsense mentaliteit en de voortdurende aandacht voor de ontwikkeling van onze mensen.

Werken bij Antea Group

Bij Antea Group werken mensen met een civieltechnische opleiding of een milieukundige achtergrond maar bijvoorbeeld ook juristen, bedrijfskundigen en dataspecialisten. Op Werken bij Antea Group lees je meer over je carrièremogelijkheden en vind je een overzicht van onze vacatures, stage- en afstudeerplaatsen. Wil je meewerken aan de thema’s van vandaag en morgen? Solliciteren doe je daar met enkele muisklikken. Maar ook als je een vraag wilt stellen of kort wilt sparren over jouw ambities en of je deze bij Antea Group kunt realiseren, we zijn slecht een whats app berichtje weg.

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie en wij gaan binnen onze organisatie op zoek naar de mogelijkheden. Want voor gemotiveerde mensen maken wij graag plaats.

image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt

Bekijk al onze vacatures!

Word jij onze nieuwe collega?

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie