Op het gebied van stikstofdepositie bieden we voor verschillende doelgroepen cursussen aan gericht op het maken stikstofdepositieberekeningen met AERIUS. Bovendien komt wet- en regelgeving aan bod. De trainingen zijn in company te boeken.

Meld je nu aan

Stikstof cursus

We bieden de volgende trainingen aan:

  1. Cursus Stikstofdepositie berekeningen;
  2. Stikstofdepositie – Cursus op maat

Als er onvoldoende deelname is op de betreffende datum, wordt in overleg een nieuwe datum vastgesteld. Je kunt de deelname aan de cursus kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang van de cursus, daarna zijn wij genoodzaakt 100% van de prijs in rekening te brengen.

Om de cursus optimaal aan te laten sluiten op wat jij nodig hebt voor je werkzaamheden, nodigen we je uit om jouw eventuele vragen met ons te delen. Dan weet je zeker dat jouw vraag uitgebreid wordt behandeld tijdens de cursus. 

Cursus Stikstofdepositieberekeningen

Voor wie: Vergunningverleners, adviseurs, initiatiefnemers

In de cursus geven wij de benodigde basiskennis over stikstofdepositie berekeningen met AERIUS. Zo zet je de eerste stap verder! Deze cursus is bedoeld voor mensen die beperkte ervaring hebben met AERIUS. In de cursus behandelen wij onder andere:

  • De basis functionaliteiten van AERIUS Calculator
  • Hoe wordt verkeer goed gemodelleerd
  • Hoe worden mobiele werktuigen goed gemodelleerd

Na afloop ontvang je een handige bronnenlijst met handige informatie en websites ter ondersteuning van het maken van of controleren van stikstofdepositie onderzoeken.

Stikstofdepositie – Cursus op maat

Voor wie: iedereen

Naast de bovengenoemde cursus verzorgen we ook op maat gemaakte cursussen voor jouw bedrijf of organisatie! Als je interesse hebt, neem contact met ons op. Op basis van jouw wensen richten wij de cursus dan zo passend mogelijk in. 

Download de stikstofdepositie beslisboom