Ga naar hoofdinhoud
Antea Group Corporate Beeld
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Understanding today. Improving tomorrow.

Antea Group is het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen wij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij ons de allerbeste vakspecialisten van Nederland, maar ook innovatieve oplossingen op het gebied van data, sensoring en IT.

Samen maken we Nederland elke dag een stukje mooier

Met onze vakspecialisten en innovaties dragen wij bij aan de ontwikkeling van infra, woonwijken of waterwerken. Maar ook aan vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave. Van onderzoek tot ontwerp, van realisatie tot beheer: voor elke opgave bieden wij de juiste kennis. Wij anticiperen op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen. Al meer dan 70 jaar.

Hoe is het om bij ons te werken?

We zijn serieus met ons vak bezig. Maar, we vinden het minstens zo belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen. Ongeacht je geslacht, leeftijd, geloofsovertuiging, nationaliteit, fysieke uitdagingen of geaardheid. Onze bedrijfscultuur is informeel en open, met wederzijds respect en solidariteit. We zetten werkplezier, collegiale verbinding en vitaliteit op één. Daarom bieden we onze medewerkers tal van activiteiten met ons vitaliteitsprogramma Samen Fit!

Je kunt je ook aansluiten bij diverse interne netwerken. Of werken aan je persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Antea Group Academy. En als er iets te vieren valt, dan pakken we graag groots uit. Zo wordt er nog steeds nagepraat over onze bedrijfsfeesten in de Efteling én Madurodam.

Werken vanuit één vertrekpunt

Met passie zorgen wij ervoor dat Nederland elke dag een stukje duurzamer, veiliger en mooier wordt. Dit doen we op verschillende manieren, met verschillende mensen en talenten. Om samen op koers te blijven, werken we op basis van vier kernwaarden: ondernemend, mensgericht, ontwikkeling en karakter. Onze kernwaarden vormen het vertrekpunt voor alles wat we doen en bedenken. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die zich hier in herkennen en bij ons passen. Samen werken we aan thema’s die ertoe doen. Wil jij Antea Group mooier maken? Bekijk dan onze openstaande vacatures.

Bekijk hier onze vacatures
Wie we zijn

Wie we zijn

Lees over de geschiedenis én toekomst van Antea Group.
Organisatiestructuur

Organisatiestructuur

Het directieteam van Antea Group stelt zich graag aan je voor.
Duurzaamheid

Duurzaamheid

Leefomgeving voor iedereen: voor nu en in de toekomst

In 1951 gestart als tweemansbedrijf…

Zeventig jaar geleden begonnen wij in Friesland als tweemansbedrijf. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het thuis van 1500 trotse ingenieurs. Je vindt bij ons niet alleen de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Maar ook experts die complexe projecten verder weten te brengen. Wat ons kenmerkt is onze no-nonsense mentaliteit. Wij zeggen wat wij doen én doen wat wij zeggen.

Lees meer over onze historie

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wij nemen onze verantwoordelijkheid door onze kennis in te zetten voor een volhoudbare toekomst. Daarom ondersteunen we initiatieven die bijdragen aan de duurzame omgeving die we nastreven. Bijvoorbeeld met de oprichting van ons eigen duurzaamheidsfonds Duurzaam Doen. En de aankoop van ons eigen bos in Nuenen, die we inzetten voor natuureducatie en onderzoek naar biodiversiteit, duurzaam natuurbeheer en klimaatadaptatie. Maar ook door deel te nemen aan de wereldwijde groep leidende bedrijven die kiezen voor ambitieuze klimaatactie: Science Based Targets initiative (SBTi).

Lees hier wat we doen op het gebied van duurzaamheid

Hoe ziet onze organisatiestructuur eruit?

Vanuit verschillende locaties, strategisch verspreid door het hele land, werken wij eraan om Nederland elke dag een stukje mooier te maken. Om onze 1500 medewerkers aan te sturen, is onze organisatie ingedeeld in een vijftal businesslijnen. Deze hebben ieder een eigen directeur. De businesslijnen worden ondersteund door Business Support. Tanja Lendzion is onze CEO.

Bekijk hier het directieteam
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt
image-alt

Samen met ons Nederland een stukje beter maken?

Neem contact met ons op!