Ga naar hoofdinhoud
Realisatie
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent
Businesslijn

Realisatie

Heb je vragen?

Realisatie

Nederland is één van de meest bemeten landen ter wereld. Maar hoe maken we van al die data bruikbare informatie? En hoe houden we gegevens objectief, actueel en betrouwbaar? Antea Group biedt ervaren specialisten voor het inwinnen, beheren en ontsluiten van data. We zorgen ervoor dat de gegevenshuishouding van organisaties voldoet aan de wettelijke eisen, we maken data-integratie mogelijk en ontwikkelen praktische toepassingen. Hiermee stellen we overheden en bedrijfsleven in staat om onze leefomgeving slimmer te organiseren, te ontwikkelen en te beheren.

Beheer

Met meer dan 17 miljoen Nederlanders neemt de druk op onze openbare ruimte toe. Het is daarom de uitdaging om die ruimte aantrekkelijk, veilig én betaalbaar te houden. Beheren gaat steeds vaker om nu slim investeren en later besparen. Over het verbinden van ambities, budgetten en effecten. Het liefst op basis van data en informatie. Antea Group ondersteunt beheerorganisaties hierbij. Over de sectoren heen, met oog voor de hele levenscyclus én in samenwerking met bedrijven en burgers. Hiervoor combineren we beheeradvies, krachtige beheersoftware met de nieuwste inzichten op het gebied van data- en informatiemanagement.

Milieurealisatie

Milieustraten, tankstations, bodembeschermende voorzieningen en bodemsaneringen; het realiseren van dit soort milieukundige werken is een vak apart. Dit vraagt om een planmatige aanpak, een geoliede organisatie en oog voor kwaliteit en veiligheid. Antea Group heeft hiervoor projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders in huis die milieutechnische kennis combineren met kennis van project- en risicomanagement. Zij zorgen ervoor dat zelfs de meest complexe projecten op een veilige en efficiënte manier worden uitgevoerd: binnen de grenzen van tijd en budget én met oog voor de belangen van stakeholders en omgeving. 

Realisatie
Realisatie

Realisatie

De inrichting van woon-, werk- en recreatiegebieden, de aanleg van riolering, waterwerken en locaties voor energiewinning: ons land is continu in ontwikkeling. De realisatie van deze plannen wordt steeds complexer en vereist meer dan een goede planning en een geoliede organisatie. Het gaat steeds vaker over samenwerking met stakeholders, een goede verstandhouding met de omgeving. Over het beheersen van risico’s en het benutten van kansen. Antea Group heeft projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders in huis die dit spel als geen ander beheersen. Hiermee zijn we voor publieke en private partijen dé partner die plannen binnen de grenzen van budget, planning en regels tot uitvoering brengt. 

Ook HMVT en WeGroSan maken deel uit van de businesslijn Realisatie.

Meer weten over deze businesslijn?

Neem contact met ons op.