Ga naar hoofdinhoud
Aanleg boorlocaties voor geothermie en aardwarmte
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Aanleg boorlocaties voor geothermie en aardwarmte

Heb je vragen?

Dé specialist voor de realisatie van geothermieprojecten

In de zoektocht naar schone energie zien we een enorme groei van geothermie- en aardwarmteprojecten. Dit vraagt om de aanleg van nieuwe boorlocaties voor de winning van aardwarmte. Hiervoor is specifieke kennis nodig: van ontwerp tot en met de realisatie. Goed om te weten dat er bij Antea Group een ervaren team voor je klaarstaat - specialisten die al tientallen jaren boorlocaties door heel Nederland realiseren.

Een partner voor het hele werkpakket

Grondwerk, fundaties, boorkelders en verhardingen. Voor de aanleg van een geothermie-locatie moet veel werk verzet worden. Qua techniek, maar zeker ook qua logistiek en planning. In de afdeling Realisatie van Antea Group vind je een aannemer die het volledige werkpakket voor je uit handen neemt. Hiermee beschik je over één aanspreekpunt dat alles voor je regelt.

Het volledige werkpakket

Onze inzet kan al beginnen bij de initiatieffase en loopt via engineering en werkvoorbereiding door tot de uitvoering. En als onderdeel van een landelijk ingenieurs- en adviesbureau brengen we alle benodigde kennis aan boord. Schakel ons in voor:

  • Bodemonderzoek;
  • Civieltechnische engineering;
  • Grondwerk;
  • Aanleg conductorbuis en heipalen;
  • Plaatsen boorkelders, hemelwaterputten en betongoten;
  • Betonconstructie inclusief fundatie voor de boorinstallatie;
  • Aanleg van doublettes;
  • Asfaltverhardingen;
  • Hekwerken.
Dé specialist voor de realisatie van geothermieprojecten
Dé specialist voor de realisatie van geothermieprojecten

Realisatie boorlocatie aardwarmte

Goed om te weten dat er bij Antea Group een ervaren team voor je klaar staat. Projectleiders, uitvoerders en vaklieden die weten wat er bij de realisatie van een boorlocatie komt kijken. Bijvoorbeeld hoe je deze projecten slim faseert. Maar ook hoe je alles op voorhand strak regelt (inkoop materieel) zodat je de aanleg van een boorlocatie binnen planning en budget realiseert.

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

Onze specialisten werken volgens de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. En ze werken met de nieuwste technieken. Denk aan sensoring (bodemmonitoring) en digitale tools voor data- en omgevingsmanagement. Met Antea Group kiest je bovendien voor duurzaam. We zijn NEN-EN-ISO14001 gecertificeerd en gecertificeerd voor trede 5 van de CO2-Prestatieladder. Dit zie je terug in onze werkwijze en oplossingen.

Ons trackrecord

Dat we sterk zijn in de realisatie van boorlocaties laten we ieder jaar opnieuw zien. Zo zij we volop betrokken geweest bij het ontwerp, de engineering en realisatie van meerdere boorlocaties voor geothermie in het Westland. Zo hebben we in Naaldwijk, Maasdijk en Monster een locatie gerealiseerd met meerdere doublettes. En ook in het Den Haag, de Maasvlakte en Oostvoorne zijn we betrokken bij de ontwikkeling van boorlocaties.

Boorlocatie voor geothermie aanleggen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie