Ga naar hoofdinhoud
Realisatie van woon- werk- en recreatiegebieden
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Realisatie van woon- werk- en recreatiegebieden

Heb je vragen?

Specialist in de realisatie van civiele werken

Wanneer je projecten realiseert in een woon-, werk- en leefomgeving, laat je niets aan het toeval over. Dan moet het goed, slim en veilig gebeuren. Binnen budget, binnen de planning, met oog voor de omgeving. Dit vraagt om een partner op wie je in elke projectfase kunt bouwen. Ook als het ingewikkeld wordt.

Specialisten in de uitvoering

Met Antea Realisatie breng je de ervaren realisatiespecialisten aan boord. We bieden technisch specialisten, projectleiders en werkvoorbereiders. Maar ook deskundigen op het gebied van milieu, risico- en omgevingsmanagement. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met ons eigen materieel. Resultaat: slimme faseringen, goede logistieke oplossingen en efficiënte inzet van personeel en materieel.

Voor het héle werkpakket

Wat opdrachtgevers in ons waarderen is dat we in staat zijn om hen te ‘ontzorgen’. Want dat is wat we voor je doen. We organiseren, coördineren en voeren uit. Eén projectmanager is vanaf de tender tot en met de oplevering verantwoordelijk en brengt de juiste expertise aan tafel. Of het nu gaat om vergunningen, engineering of omgevingscommunicatie: we hebben voor elke fase de kennis in huis. Zo creëren we samen meerwaarde.

Veelzijdig in samenwerken

We zijn ervaren in de aanleg van recreatieparken, de inrichting van woon- en werkgebieden of de aanleg van riolering. Dit maakt ons veelzijdig. Dit zijn we ook in de manier waarop we met jou kunnen samenwerken. Dit kan aan de hand van een bestek zijn. Maar net zo goed op basis van een resultaatsverplichting. Ook werken we steeds vaker samen in bouwteamverband, waarbij we maximaal gebruikmaken

Toekomstbestendig realiseren

Circulair, flexibel, duurzaam: ontwikkelingen in onze woon-, werk- en leefgebieden gaan steeds vaker gepaard met oplossingen rondom klimaatadaptatie, smart mobility, stedelijke vergroening. Goed om te weten dat je bij Antea Realisatie de kennis en de ideeën vindt om invulling te geven aan deze opgaven. Denk aan de realisatie van duurzame verlichting of de combinatie van groenvoorzieningen met waterbergingen.

Woon-, werk- en leefgebieden realiseren?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie