Ga naar hoofdinhoud
Realisatie van woon- werk- en recreatiegebieden
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Specialist in de realisatie van civiele werken

Als het om de inrichting van woon- werk- en recreatiegebieden gaat, dan wil je dat een werk goed en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Binnen budget én binnen de planning die ervoor staat. Dan wil je een partner op wie je kunt bouwen. Een aannemer die denkt in oplossingen, die de vaart erin in houdt. Ook als een locatie uitdagingen met zich meebrengt.

Specialisten in de uitvoering

Met de afdeling Realisatie van Antea Group breng je ervaren specialisten aan boord. Je vindt bij ons de technisch specialisten, projectleiders, uitvoerders en werkvoorbereiders die weten wat nodig is om een succesvol project te maken. Dit doen wij door zoveel mogelijk met eigen materieel en personeel te werken. Hierdoor kunnen we een werk slim, circulair, duurzaam en efficiënt uitvoeren én zorgen we altijd voor Antea Group-kwaliteit.

Voor het héle werkpakket

Wat opdrachtgevers waarderen is dat we in staat zijn om te ‘ontzorgen’. Want, dat is wat we voor je doen. Eén projectmanager is vanaf het eerste ontwerp tot en met de oplevering verantwoordelijk en zorgt ervoor dat een werk wordt georganiseerd, gecoördineerd en uitgevoerd. Vraagt jouw project om extra specialistische kennis van vergunningen, engineering of omgevingscommunicatie? Dan hebben we als ingenieurs- en adviesbureau altijd de juiste kennis in huis.

Specialist in de realisatie van civiele werken
Specialist in de realisatie van civiele werken

Veelzijdig in samenwerken

We zijn ervaren in de aanleg van recreatieparken, de inrichting van woon- en werkgebieden of de aanleg van riolering. Dit maakt ons veelzijdig. Dit zijn we ook in de manier waarop we met jou kunnen samenwerken. Je kunt ons inschakelen aan de hand van een bestek. Maar net zo goed op basis van een resultaatsverplichting. Ook werken we steeds vaker samen in bouwteamverband, waarbij we maximaal gebruikmaken van elkaars kennis.

Toekomstbestendig realiseren

Circulair, flexibel, duurzaam: ontwikkelingen in woon-, werk- en leefgebieden gaan steeds vaker gepaard met oplossingen rondom klimaatadaptatie, smart mobility,waterbeheer en stedelijke vergroening. Goed om te weten dat je in ons een aannemende partij vindt die met je meedenkt én de kennis en ideeën heeft om invulling te geven aan deze opgaven.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Woon-, werk- en leefgebieden realiseren?

Neem contact op met één van onze specialisten.