De Belvedère Toren, een iconisch uitkijkpunt in Oranjewoud, biedt bezoekers een prachtig uitzicht over de omgeving. In opdracht van Stichting Belvedère Oranjewoud heeft Antea Group de herinrichting van de omgeving van deze historische toren ontworpen met behulp van een 3D-visualisatie. Dankzij het advies en de realisatie van Antea Group kon Stichting Belvedère Oranjewoud een optimaal beeld krijgen van de gewenste eindsituatie.

Virtueel wandelen door het herinrichtingsproject

Voor zowel de stichting als de omgeving en alle andere stakeholders was het lastig om een helder beeld te krijgen van een ontwerp vanaf een platte 2D tekening. Antea Group heeft hierop een 3D tour van het project ontwikkeld waar men “doorheen kan wandelen”. Deze tour kan bekeken worden via een link met de mobiele telefoon, op een 3D bril, vanaf het computerscherm of op ons 180 graden scherm in Heerenveen.

Visualisatie herinrichting

Voordelen van 3D-visualisatie in de voorbereidings- en realisatiefase

Een groot voordeel van de 3D visualisatie is dat het ontwerp in de realisatiefase aan de uitvoerende medewerkers getoond kan worden. Zo kan het project vooraf in detail worden bekeken, wat het risico op fouten en extra kosten in de uitvoeringsfase vermindert. De uitwerking van de offerte in 3D heeft geleid tot een zeer tevreden opdrachtgever, mede doordat de stakeholders op deze manier optimaal geïnformeerd werden over het ontwerp.

Offerte in 3D

Met heldere 3D visualisaties krijg je beter inzicht in het project én zorg je voor een betere voorbereiding en afstemming met het realisatieteam en de daadwerkelijke eindgebruiker. Wij zetten jouw vraagstuk voor de inrichting van openbare ruimte, recreatiepark, stadsplein of centrumplan in enkele eenvoudige stappen om naar een 3D-offerte.