Ga naar hoofdinhoud
Waterbouw
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Heb je vragen?

Slimme faseringen, goede logistiek, minimale overlast

Voor de realisatie van waterbouwkundige werken laat je niets aan het toeval over. Zeker wanneer je aan de slag gaat in een kwetsbare omgeving kies je voor een zorgvuldige, slimme en veilige uitvoering. Binnen budget én planning; met oog voor de omgeving. Dit vraagt om een partner op wie je in elke projectfase kunt bouwen.

Specialisten in waterbouw

Je vindt in ons een veelzijdig partner die je hierbij ontzorgt. Dit betekent dat je één aanspreekpunt hebt die al het werk voor je regelt: organisatie, coördinatie en uitvoering. We bieden technisch specialisten, projectleiders en werkvoorbereiders. We beschikken over eigen materieel om het werk op of onder water uit te kunnen voeren. Daarnaast brengen we de expertise aan boord om in elke projectfase met je mee te denken: van omgevingsmanagement tot ecologie.

Lokale kennis

Van Friesland tot Brabant; in binnenstedelijk of landelijk gebied: op tientallen locaties in Nederland hebben we met succes waterbouwkundige projecten uitgevoerd. We beschikken hierdoor over kennis van gebied, lokale wet- en regelgeving en stakeholders. Kennis die we onder meer in zetten voor een vlotte afhandeling van vergunningsprocedures, maar ook in de communicatie met omwonenden en belanghebbenden.

Maatwerk in kade- en oeverwerken

De realisatie van kade- en oeverwerken vraagt om een doordachte aanpak. Of we nu op een industrieterrein, binnen een historische stadskern of in het landelijk gebied werken. We houden rekening met bereikbaarheid, veiligheid, natuurwaarden en omgeving. Vanuit onze kennis doorgronden we elke situatie. En we beschikken over het juiste materieel (pontons, kranen) om het werk goed en duurzaam uit te voeren: vanaf de oever, maar ook vanaf het water.

Realisatiespecialist in jachthavens en steigers

Van groot tot klein; in stedelijk of landelijk gebied. In de loop der jaren hebben we tientallen jachthavens en steigers aangelegd of gemoderniseerd. Overal zorgden we voor een visitekaartje dat bijdraagt aan de beleving van waterrecreanten. Van het ontwerp en de aanleg van steigers, boothellingen tot damwanden: op elk onderdeel hebben we de kennis en ervaring in huis.

Aanleg natuurvriendelijke oevers

De komende jaren wordt er volop geïnvesteerd in de aanleg van natuurvriendelijke oevers. Goed om te weten dat je met Antea Realisatie een ervaren specialist aan boord brengt om deze milieuvriendelijke oevers te realiseren. Bij ons vind je de projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders die ervaren zijn in de aanleg van milieuvriendelijke oevers. We voegen daar onze kennis van ecologie en ontwerp aan toe.

Op zoek naar een specialist voor de realisatie van waterbouwkundige werken of het onderhoud van de buitenruimte?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie