Ga naar hoofdinhoud
Beheer en onderhoud
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

De partner die beheer van a tot z voor je regelt

Riolering, bestrating, verlichting, groen. Assets die je heel, schoon en veilig wilt houden. Binnen het budget dat je hebt, binnen de eisen die je stelt. Dan wil je een beheer- en onderhoudspartner die dit werk van a tot z voor je regelt en uitvoert. Maar die ook met je meedenkt over het slimmer inrichten van beheer. 

Beheer buitenruimte goed geregeld

Bij de afdeling Realisatie van Antea Group vind je projectleiders, uitvoerders en vakmensen die zich hebben gespecialiseerd in civieltechnisch onderhoud en groenbeheer. Van bedrijventerrein tot woonwijk, van park tot schoolplein: voor elke buitenruimte brengen we de kennis en ervaring aan boord om beheerdoelstellingen te realiseren. Dit doen we voor gemeentelijke beheerorganisaties, waterschappen, corporaties en onderwijs-, zorg- en overheidsinstellingen.

Eén beheerpartner voor het hele werkpakket

Wat opdrachtgevers in ons waarderen is dat we ‘ontzorgen’. We bieden je één aanspreekpunt die al het werk voor je regelt: organisatie, coördinatie én uitvoering. Aan de hand van een bestek. Maar ook op basis van een resultaatsverplichting of beeldkwaliteitsplan. Wij zijn een partner die met je meedenkt over het slim(mer) inrichten van beheer. Maar we staan ook klaar wanneer er snel gehandeld moet worden. Calamiteiten, schades, lekken? We lossen het voor je op. 

De partner die beheer van a tot z voor je regelt
De partner die beheer van a tot z voor je regelt

Schakel ons in voor het onderhoud en beheer van:

  • Verhardingen;

  • Rioleringssystemen;

  • Terreininrichting (speelvoorzieningen, buitenmeubilair);

  • Oevervoorzieningen, waterpartijen;

  • Stuwen, gemalen, bruggen en duikers;

  • Verlichting;

  • Groenvoorzieningen;

  • Reconstructie openbare ruimte.

Groenonderhoud

De waarde van groen groeit. De ‘groene assets’ die je hebt, wil je daarom op niveau houden. Je kunt hiervoor een beroep doen op onze projectleiders, uitvoerders en hoveniers die zich hebben gespecialiseerd in groenbeheer. Van het onderhouden van grasveld, parkbos tot de renovatie van beplantingsvakken: ze hebben de kennis en ervaring om beheerplannen uit te voeren en beheerambities waar te maken. Ons Groenkeur-certificaat onderstreept onze meerwaarde en vakbekwaamheid.

Duurzaam beheer

Met Antea Group kies je voor een partner die duurzaam denkt en werkt. Zo zetten we in onze projecten in op circulaire oplossingen. Dit doen wij onder meer door materialen, beplanting en grondstoffen hoogwaardig te (her)gebruiken en restafval zoveel mogelijk te reduceren. Via onze schaftketen wekken we stroom op waarmee we elektrische gereedschappen voeden. Voor onze onkruidbestrijding maken we gebruik van toom in plaats van chemicaliën.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van beheer en onderhoud?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie