Ga naar hoofdinhoud
Gebiedsinrichting
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Gebiedsinrichting

Als het om de inrichting van woon-, werk- en recreatiegebieden gaat, dan wil je dat een werk goed en zorgvuldig gebeurt. Binnen budget en binnen de planning die ervoor staat. Dan wil je een partner op wie je kunt bouwen. Een partij die denkt in oplossingen, die de vaart erin houdt. Ook als een locatie uitdagingen met zich meebrengt. 

De realisatiespecialist voor woon-, werk- en recreatiegebieden

Bij Antea Realisatie vind je projectleiders, uitvoerders en vaklieden die zich gespecialiseerd hebben in de inrichting van woon-, werk- en recreatiegebieden. En of het nu gaat om de inrichting van een bedrijventerrein, een recreatiepark of een nieuw te ontwikkelen woonwijk: wij doorgronden elke situatie. Hierdoor zijn we in staat om in een vroeg stadium kansen en risico’s te herkennen.

Voor het hele werkpakket

Wat opdrachtgevers in ons waarderen, is dat we in staat zijn om hen te ‘ontzorgen’. Dit betekent dat ze vanaf de projectstart één aanspreekpunt hebben die al het werk aan de achterkant regelt. Niet alleen de aanleg, maar net zo goed de vergunningen, de inpassing in bestemmingsplannen of de afstemming met waterschappen. We hebben alle kennis aan boord om jouw plan van a tot z tot uitvoering te brengen. 

  • Uitwerken van schetsplannen tot DO en maatvast UO;

  • Afstemming met betrokkenen, aanwonenden en bedrijven;

  • Coördinatie met nutsbedrijven;

  • De sloop van bestaande opstallen, verhardingen en infrastructuur;

  • Bouwrijp en woonrijp maken van binnenstedelijke locaties en uitbreidingsplannen;

  • Grondwerk en aanleg waterpartijen;

  • Aanleg van parkeerterreinen, wandelpaden en fietspaden;

  • Terreininrichting: bruggen, groen, openbare verlichting, speelvoorzieningen.

Bouwrijp en woonrijp maken

Op zoek naar een partij die het bouwterrein bouwrijp en woonrijp kan maken? Wij hebben alle expertise in huis om de grond schoon en vrij van obstakels te maken en te voorzien van de gewenste (nuts)voorzieningen. Bijvoorbeeld het slopen van een oude woning of het verwijderen van bomen en struiken, maar ook de aanleg van bouwwegen: dit valt onder bouwrijp maken. Bij het woonrijp maken van een bouwlocatie gaat het om het klaarmaken van de openbare ruimte en de infrastructuur. Zoals de aanleg van bestrating en beplanting, maar ook lantaarnpalen, speelplaatsen en afvalbakken.

Ook als het ingewikkeld wordt

Ontwikkelingen bij een spoorlijn, in binnenstedelijk gebied of op een voormalig fabrieksterrein: de inrichting van woon-, werk- en recreatiegebieden wordt steeds complexer. Ze lopen vaak parallel aan andere werkzaamheden. Een tegenvaller bij de één, heeft gevolgen voor de ander. Goed om te weten dat we altijd de verantwoordelijkheid nemen om tot een oplossing te komen. Ook hierin gaan we voor samenwerking en oplossingen die best-for-project zijn.

Van resultaatsverplichting tot bouwteamverband

We zijn veelzijdig in gebiedsinrichtingen. Maar ook in de manier waarop we met jou als opdrachtgever samenwerken. Aan de hand van een bestek of op basis van een resultaatsverplichting. Maar we werken ook steeds vaker samen in bouwteamverband. Door gebruik te maken van elkaars kennis en kwaliteiten, gaan we voor een maximaal projectresultaat.

Vraag meteen een offerte aan!

Velden met een * zijn verplicht.

Bij verzenden ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van Antea Group.

Specialist gezocht voor de inrichting van woon-, werk- en recreatiegebieden?

Contact één van onze experts.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie