Ga naar hoofdinhoud
Realisatie van saneringswerken en bodembescherming
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Realisatie van saneringswerken en bodembescherming

Heb je vragen?

Laurenz Boer
Stel een vraag
Meine Plat
Stel een vraag

Realisatie van bodembescherming en bodemsanering

Onze bodem, daar moeten we zuinig op zijn. Maar hoe blijf je binnen de kaders van wet- en regelgeving? Wat is de beste oplossing, nu en voor de toekomst? Hoe betrek je de juiste stakeholders? En wie helpt bij een onbezorgde realisatie, beheer en onderhoud? We helpen graag met praktische oplossingen voor saneringswerken en bodembescherming, waarbij we een scherp oog hebben voor het maatschappelijk belang.

Een oplossing voor elk bodemprobleem

Krijg je te maken met een milieucalamiteit, milieuoverlast of een bodemsanering, dan wil je snel een effectieve oplossing. Dankzij onze ervaring met bodemsanering kennen we de risico’s én de best practices. Daarnaast hebben we alle expertise in huis om je bij te staan: van onderzoek, vergunningen en subsidies tot projectmanagement, het contact met stakeholders en de realisatie. Want we begrijpen het belang van een betaalbare oplossing, een goede organisatie en een slimme uitvoering.

Realisatie van bodembescherming en bodemsanering
Realisatie van bodembescherming en bodemsanering

De noodzaak van bodembeschermende voorzieningen

Voorkomen is beter dan genezen; een treffende omschrijving van ons saneringswerk. Want we helpen onze klanten om bodemverontreiniging te voorkomen. Als het gaat om bodembeschermende voorzieningen wil je een structurele oplossing. Soms is dat een vloeistofdichte vloer, soms is een vloeistofkerende voorziening voldoende. Soms is dat de slimme inrichting van een milieustraat, soms de complete bouw van een turn key tankstation of wasstraat.

We brengen partijen bij elkaar

Als het gaat over bodembescherming en saneringswerken is lokale kennis een vereiste. Op dat moment biedt onze organisatiestructuur een voordeel. Want dankzij meerdere vestigingen kunnen we regionale verschillen beter interpreteren, terwijl je tegelijkertijd profiteert van de kennis en schaalgrootte van een internationaal ingenieursbureau.

Kennis van nieuwe technieken, wet- en regelgeving

We denken proactief na over nieuwe mogelijkheden en technieken zoals waterstof en elektrisch rijden. Maar ook over de beste vertaling van nieuwe wet- en regelgeving zoals de eis dat ook de afvoeren en het riool vloeistofdicht moeten worden. Want dankzij die kennis kunnen we samen een stap verder zetten om onze aarde schoon door te geven.

Laurenz Boer
Stel een vraag
Meine Plat
Stel een vraag