Ga naar hoofdinhoud
Milieuoverlast
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Heb je vragen?

Laurenz Boer
E-mail
Meine Plat
Stel een vraag

Aandacht voor milieuoverlast

Steeds vaker verschijnen er berichten in de media over mogelijke milieuoverlast van bedrijven om ons heen. Mensen worden mondiger, gaan zelf op onderzoek uit en het publiek betrekt daarbij ook de politiek. Het is goed om samen die maatschappelijke discussie over milieuoverlast te voeren. Maar wat als die zich richt op jouw bedrijf?

Monitoring en sensoring

De eerste stap is meten. Dankzij specialistische monitoring en sensoring weten we exact hoe het zit met emissie, geluidsoverlast en verontreiniging. We toetsen alle data aan vergunningen en landelijke normen. Door aan te tonen of bedrijfsprocessen binnen of buiten de richtlijnen voor milieuoverlast vallen, ligt er een solide basis voor een goed maatschappelijk gesprek.

Technische benadering én oog voor maatschappelijk belang

Milieuoverlast vraagt om een brede aanpak. Er is immers een sterke interactie tussen bedrijf en omgeving. Daarom werken we aan de beste technische oplossingen én creëren ruimte om anderen mee te laten denken. Zo vertalen we impact naar innovatieve oplossingen.

Aandacht voor milieuoverlast
Aandacht voor milieuoverlast

Creatieve, innovatieve en duurzame oplossingen

Door milieuoverlast bij de bron te beperken, voorkomen we milieuschade. Het gaat om lange termijn oplossingen die het continue krachtenveld van politiek, maatschappij, economie en milieu moeten doorstaan. Daarom brengen we de juiste ingenieurs en adviseurs bij elkaar. Vergunningen, projectmanagement, constructiemanagement, realisatie van de bouw en subsidies; alle disciplines zijn binnen onze organisatie vertegenwoordigd.

Omgevingsmanagement milieuoverlast

Alle neuzen dezelfde kant op; het is een uitdaging die wij graag aangaan. Als onafhankelijk omgevingsmanager leggen we uit wat er gebeurt, hoe het gebeurt en informeren we over mogelijke hinder. We brengen partijen bij elkaar, jagen aan en versnellen. Zo werken we samen aan het beperken van milieuoverlast. 

Hoe kunnen we jou ondersteunen?

Neem contact met ons op.

Laurenz Boer
E-mail
Meine Plat
Stel een vraag

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie