Ga naar hoofdinhoud
bodemsanering milieu
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Heb je vragen?

Laurenz Boer
E-mail
Meine Plat
Stel een vraag

Bodemsanering: slim, snel en effectief saneren

SDGVervuilde grond saneren? Wanneer je met een verontreiniging van bodem, grondwater of waterbodem wordt geconfronteerd, zoek je een aanpak die slim, snel én effectief is. Met de bodemsanering specialisten van Antea Group ben je verzekerd van een aanpak die van a tot z doeltreffend is.

Sanering bodem: uitgebreide expertise en saneringservaring

Antea Group staat voor saneringservaring en veelzijdige kennis. Dit merk je aan alles. Of het nou een dorp of een stad is, natuurgebied of een industriële site: voor elke omgeving en elke verontreiniging kennen we de risico’s, maar ook de best practices. Daarnaast hebben we alle expertise (adviseurs, projectleiders, uitvoerend personeel) in huis om je in élke saneringsfase bij te staan: van onderzoek, saneringsplan tot en met de uitvoering van de sanering zelf. Daarnaast kunnen wij ook de sloopwerkzaamheden en de uiteindelijke inrichting van je nieuwe locatie verzorgen. Als extra service kun je gebruik maken van onze subsidiespecialist, die kan (mee)kijken naar de subsidiemogelijkheden.

Totaaloplossingen bodemsanering

Dankzij deze veelzijdigheid kunnen we je totaaloplossingen bieden. Indien gewenst zelfs tegen een vaste prijs. En dat betekent dat wij al het werk organiseren: een goed saneringsplan, tijdige vergunningaanvragen en meldingen, een slimme logistiek, overleg met het Bevoegd Gezag en efficiënte afvoer van grond- en afvalstromen. Oftewel: met één aanspreekpunt blijf je in control.

Met deze dienst dragen wij bij aan SDG 15: Leven op het land

Bodemsanering: slim, snel en effectief saneren
Bodemsanering: slim, snel en effectief saneren

Samen met behulp van lokale kennis

We bieden een sanering oplossing voor elke verontreiniging: van conventionele ontgraving tot innovatieve in situ-oplossing. We zijn gecertificeerd voor alle BRL-richtlijnen: van de BRL1000, 2000, 6000 tot de BRL7000 en BRL7001. Wij lossen zowel eenvoudige als complexe bodemproblemen graag voor je op. Wij nemen graag plaats in het bouwteam of prijzen je sanering voor een vast bedrag af. Hoe dan ook, wij staan voor een oplossing die voor jou, en samen met jou, op maat is samengesteld.

Van Start tot Finish: Lokale kennis en nauwkeurige regie in bodemsaneringstrajecten

Je vindt vestigingen van Antea Group in heel Nederland. Dit betekent dat we op lokaal niveau bekend zijn met bevoegde gezagen, overheden en lokale partijen zoals afvalverwerkers. Wij zijn dus voor onze klanten (overheden, particulieren, ontwikkelaars, aannemers, oliemaatschappijen en multinationals) de regisseur die hen van a tot z door een sanering loodst. Onafhankelijk en áltijd met de instelling om voor het beste resultaat te gaan.

Kosten bodemsanering

Wat de kosten zijn van een bodemsanering? Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Vol onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag direct een offerte aan!

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Hulp nodig bij bodemsanering?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Laurenz Boer
E-mail
Meine Plat
Stel een vraag

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie