Ga naar hoofdinhoud
Op weg naar een veilig, duurzaam en bereikbaar Nederland
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent
Businesslijn

Mobiliteit

Heb je vragen?

Op weg naar een veilig, duurzaam en bereikbaar Nederland

We gebruiken ons wegen-, water- en spoornetwerk intensiever dan ooit. Tegelijkertijd verwachten we van elke kilometer asfalt, elke vaarweg, elk spoortracé en elk kunstwerk maximale prestaties. Ze moeten veilig, duurzaam en altijd beschikbaar zijn. Het liefst zo kostenefficiënt mogelijk. Antea Group biedt je de specialisten, methodieken en technologieën om infrastructuur optimaal te benutten.

Boordevol interacties

Wegen, spoor, kunstwerken: ze zorgen ervoor dat we van a naar b kunnen. Maar achter dit netwerk gaat meer schuil. Infra gaat over investeren in bereikbaarheid, economische vooruitgang en de vrijheid om te gaan naar waar we willen. En in een land waar we zuinig moeten zijn op onze ruimte, gaat infra ook over verantwoorde inpassing in onze leefomgeving. Dit maakt dat infra boordevol interacties zit. Veiligheid en leefbaarheid. Natuur en duurzaamheid. Mens en techniek.

De beste infraspecialisten

Antea Group voelt zich thuis in dit speelveld. In kleine en grote infraprojecten; lokaal, regionaal en landelijk. We zijn de partner die strategisch met je meedenkt, maar die ook tot concrete oplossingen komt. Je vindt bij ons de beste specialisten van Nederland voor het ontwerpen, realiseren en beheren van infra. We hebben de mensen in huis die infraprogramma’s en –projecten voor je managen. Die belangen weten te verbinden en ervoor zorgen dat je resultaten boekt die passen bij jouw doelen en budgetten.

Op weg naar een veilig, duurzaam en bereikbaar Nederland
Op weg naar een veilig, duurzaam en bereikbaar Nederland

Onze missie

Samen met onze opdrachtgevers bouwen we aan veilige en duurzame infrastructuur. Hiervoor zetten we onze kennis, inventiviteit én ons netwerk in. En we nemen zelf het voortouw. Bijvoorbeeld door nieuwe technologieën en concepten (sensortechnologie, data-science en virtual engineering) te onderzoeken en toe te passen. Op deze manier dragen we bij aan een infranetwerk waar we als land trots op kunnen zijn. Dat voldoet aan de verwachtingen van nu, maar dat ook klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.

Je vindt bij ons de beste specialisten van Nederland voor het ontwerpen, realiseren en beheren van wegen, spoor en kunstwerken.

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie