Ga naar hoofdinhoud
Assetmanagement
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Een goed plan voor vandaag, een verantwoorde strategie voor morgen

De infrastructuur die je beheert, is van enorme waarde. Daar wil je verantwoord en slim in investeren. Passend bij je organisatiedoelstellingen, budgetten en de ontwikkelingen die je voorziet. Daarom bieden we jou de beste specialisten en diensten om grip te houden op je infrastructuur. Op strategisch niveau, maar ook in de vertaling naar concrete instandhoudingsplannen.  

Beheer en onderhoud: in- en uit zoomen

De wegen en kunstwerken die je beheert, wil je optimaal benutten. Tegelijkertijd speelt dit areaal een rol in de doelen die je hebt. De zorg voor veiligheid en bereikbaarheid, verduurzaming en circulariteit. Hoe groot of klein je areaal ook is: het is áltijd waardevol om in en uit te zoomen op beheer- en onderhoudsvraagstukken. Zeker aan de vooravond van een periode waarin talloze bruggen, viaducten en waterwerken aan het einde van hun technische en functionele levensduur komen. 

Assetmanagement: een veelzijdig partner

Hoe prioriteer je onderhoud of vervanging, welke risico’s vind je aanvaardbaar en welke prestaties verwacht je? Wij helpen beheerorganisaties om hierin de juiste afwegingen te maken. Op strategisch niveau, maar ook om tot concrete plannen te komen. Bij Antea Group vind je daarom een specialist voor elk onderdeel. Denk aan strategische adviseurs die met jou de strategie van morgen ontwikkelen, risicoanalisten die de risico’s voor jouw areaal bepalen maar ook inspecteur-adviseurs die de actuele onderhoudsstaat vertalen in concrete plannen voor vandaag. Dit zonder de context van jouw gehele assetmanagementproces uit het oog te verliezen.

Een goed plan voor vandaag, een verantwoorde strategie voor morgen
Een goed plan voor vandaag, een verantwoorde strategie voor morgen

Assetmanagement van a tot z

We zijn niet alleen sterk op onderdelen. We zijn vooral ook in staat om jouw beheer en onderhoudsvraagstukken van a tot z te managen. Hoe ‘open’ jouw opgave ook is: onze assetmanagers brengen projecten, processen en organisaties verder. Ze overzien het geheel, bepalen samen met jou de strategie en brengen operationele plannen en werkzaamheden in lijn met deze strategie. Ze weten welke stappen je moet nemen, hoe je assetplannen onderbouwt en (interne) stakeholders en belangen verbindt.

Slim, veilig en groen werken

Met Antea Group kies je voor een bureau dat de lat hoog legt als het gaat om kwaliteit, milieu en veiligheid. We zijn gecertificeerd voor de NEN-EN-ISO14001 en voor trede 5 van de CO2-Prestatieladder. Maar ook op het gebied van informatieveiligheid (NEN-EN-ISO 2700) zijn we onderscheidend. Daarnaast werken we met state-of-the-art tools. Denk aan GIS-oplossingen, automatische beeldherkenning en sensoroplossingen voor de monitoring van objecten.

Headerafbeelding is eigendom van gemeente Leeuwarden

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Hoe kunnen we jou ondersteunen?

Neem contact met ons op.

Dennis Jansen
Stel een vraag