Ga naar hoofdinhoud
Inspectie en advies
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Concrete bouwstenen voor beleid, beheer én onderhoud

Als beheerder wil je kunstwerken uiterst effectief beheren. Inspecties vormen waardevolle input voor de plannen die je maakt. Uiteraard ga je daarom voor inspecties waarmee je écht iets kunt. Die nauwkeurig en zorgvuldig zijn. Die je concrete bouwstenen bieden voor beleid, beheer- en instandhoudingsplannen. En dit is exact wat Antea Group je kan bieden.

Inspecties CUR117 en NEN 2767

Bij Antea Group kun je terecht voor kwalitatief hoogwaardige inspecties van kunstwerken op basis van de CUR117 en de NEN 2767. Wil je dieper op de materie in? Dan bieden we diverse aanvullende technische inspecties. Hiermee zoomen we in op schades en de oorzaken daarvan. Denk aan onderzoek naar betonkwaliteit, draagkracht van constructies of de treksterkte van staal. 

Inspecties en advies in jouw context

Kies je voor ons als adviseur? Dan mag je uiteraard rekenen op absolute nauwkeurigheid en zorgvuldigheid in inspecties. Maar bovenal op resultaten waarmee je iets kunt. Want, een inspectie is wat ons betreft nooit het doel op zich. Uiteraard moet een inspectie inzicht bieden in de staat waarin objecten zich bevinden. Maar bovenal moet een inspectie informatie opleveren op basis waarvan je keuzes kunt maken en het beheer en onderhoudsproces kunt vormgeven.

Input hiervoor zijn de beleids- en organisatiedoelstellingen die je hebt. Concrete adviezen en instandhoudingsplannen om deze doelstellingen te bereiken, zijn het resultaat. Hiermee maken wij het verschil, wij leveren geen inspectieresultaten, maar een advies dat past binnen jouw beheer- en onderhoudsproces. 

Concrete bouwstenen voor beleid, beheer én onderhoud
Concrete bouwstenen voor beleid, beheer én onderhoud

De organisatie van inspecties

Zeker wanneer er veel objecten onderzocht moeten worden, is een systematische aanpak een múst om grip op kwaliteit, planning en kosten te houden. Aan de hand van de inspectie- of monitoringsvraag stellen we een plan op: wat gaan we inspecteren, waar, hoe lang én hoe leveren we data op? In overleg stellen we inspectieprotocollen op zodat we voor jouw organisatie maatwerk kunnen bieden.

Innovatief

Goed om te weten dat je met Antea Group kiest voor een partner die continu verbetert. We zetten nieuwe technologie in om inspecties efficiënter en completer te maken. Zo maken we bij inspecties gebruik van GIS-oplossingen. Maar we lopen als bureau ook voorop met toepassingen op het gebied van sensoring, drone-techniek, automatische beeldherkenning en de inzet van virtual en augmented reality.   

Meer informatie of offerte aanvragen:

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Hoe kunnen we jou ondersteunen?

Neem contact met ons op.

Dennis Jansen
Stel een vraag

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie