Ga naar hoofdinhoud
Risico- en prestatieanalyse
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Risico- en prestatieanalyse

Heb je vragen?

Dennis Jansen
E-mail

Een onmisbare schakel naar veilige en betrouwbare infrastructuur

Groeiende verkeersintensiteit, verouderde infrastructuur. De druk op onze wegen en kunstwerken neemt toe. Voor beheerders is het een must om te weten hoe hun areaal ‘erbij ligt’. Hoe presteren kritische objecten, wat zijn de risico’s op de beschikbaarheid van wegen en bruggen en hoe kun je hier onderhoudsplannen op ontwikkelen? Met onze risico- en prestatieanalyses geven we een antwoord op die vragen.

Risicoanalyse bestaande infrastructuur

Het uitvoeren van een risicoanalyse van tunnels en bruggen is specialistisch werk. Goed om te weten dat je bij Antea Group de kennis en kunde vindt om deze analyses voor je uit te voeren. Archief- en materiaalonderzoek, de toepassing van FMECA’s en foutenbomen, onderzoek naar schakelschema’s: onze experts gaan diep op de materie in: van bewegingswerken, constructie tot installaties. Dit doen we voor individuele objecten, maar ook voor complete netwerken.

RAMS-analyses

Daarnaast vind je in ons een partij die gespecialiseerd is in de uitvoering van RAMS-analyses. Dit doen we voor bestaande objecten, maar ook voor nieuwe. Dankzij deze analyses verkrijg je inzicht in de prestaties van bestaande systemen en faalmechanismen. En door een RAMS-analyse al in verschillende stadia van het ontwerpproces op te nemen, kun je de vereiste prestaties van ontwerpen in een vroeg stadium aantoonbaar maken.

Een onmisbare schakel naar veilige en betrouwbare infrastructuur
Een onmisbare schakel naar veilige en betrouwbare infrastructuur

Onderbouwde beleidskeuzes

Een risico- en prestatieanalyse vergt een investering. Maar het is wel een investering die zich op langere termijn terugbetaalt. Zeker omdat je er bij Antea Group op aankunt dat onze analyses uitkomsten en adviezen bieden waarmee je écht iets kan. Als bouwstenen voor risico-gestuurde instandhoudingsplannen. Om beleidskeuzes te onderbouwen. Of om onderhoud en vervanging van assets effectief en voorspelbaar te houden zodat je budgetten optimaal benut en kosten kunt spreiden.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Bekijk ook andere diensten over assetmanagement

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op.

Dennis Jansen
E-mail

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie