De expert weer aan zet, dat is waar het bij Best Value Procurement om draait. Om projectrisico’s te minimaliseren wil je niet zomaar iedereen inhuren, maar alleen dié expert die de projectdoelstellingen gaat realiseren. Maar hoe vind je die expert? Of hoe kun je als leverancier je expertise laten zien?

Meld je nu aan

Een mooie kans gezien voor een project waar je echt goed in bent? Maar op basis van Best Value. En je hebt geen idee wat dat is en waar je moet beginnen. De Best Value Kickstart helpt je in drie stappen naar een inschrijving.

We nemen samen de uitvraag door: welke risico’s zijn er? Krijg tips, tricks en verbetersuggesties. In drie stappen helpen we je naar een inschrijving.


Frank Smit
Projectmanager Contracten

In drie stappen naar een inschrijving

In drie stappen helpen we je naar een inschrijving.

  • Stap 1: We analyseren de uitvraag, leveren vragen voor de Nota van Inlichtingen en adviseren over de risico’s en kans van slagen.
  • Stap 2: We leggen de basis van Best Value en het gebruik van ‘metrics’ uit, starten met het opbouwen van een aanpak volgens een beproefde methodiek en geven tips en tricks voor het gebruik van cijfers en resultaten uit het verleden.
  • Stap 3: We beoordelen de concept dossiers, doen suggesties voor verbetering en geven tips en tricks voor een (goede voorbereiding op de) interviews.

Stap 1 en stap 3 kunnen op afstand worden verzorgd. Stap 2 bestaat uit een dagdeel en wordt op locatie gegeven.

Er staan geen vaste data voor deze training gepland. Wij bieden onze trainingen graag op maat aan.