Ga naar hoofdinhoud
Projectmanagement
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Dé regisseur die jouw infraproject verder brengt

Een wegenproject realiseren, is een expeditie op zich. Zeker wanneer een omgeving de nodige uitdagingen kent. Dit vraagt om een perfecte voorbereiding, maar net zo goed om goede begeleiding onderweg. Dan is het een meerwaarde om samen te werken met een professional die het hele traject overziet. Die regie neemt, regelt wat geregeld moet worden en zorgt dat je bereikt wat je voor ogen hebt. 

Wegenproject op koers houden

Of je nu de opdracht hebt om een nieuwe weg aan te leggen, een weg veiliger te maken of om de doorstroming op een wegvak te verbeteren. Hoe ‘open’ jouw opgave ook is: onze projectmanagers brengen projecten verder. Ze overzien het geheel, weten welke stappen je moet nemen, hoe je plannen en ontwerpen onderbouwt en stakeholders en belangen verbindt. En ze hebben ervaring met het aansturen van multidisciplinaire teams en het doorlopen van essentiële processen.

Kennis organiseren

Groot voordeel is dat ze alle kennis die onderweg nodig is in eigen huis kunnen organiseren. Denk aan specialisten voor de ‘hardware’ van een weg: ontwerpers, engineers en BIM-specialisten. Maar ook experts op het gebied van ecologie, veiligheid, kostendeskundigheid en omgevings- en contractmanagement. Onze projectmanagers zijn hierdoor in staat om rondom elke opgave snel de juiste experts bijeen te brengen. Dit zorgt voor consistentie, betere kwaliteit en snelheid.

Dé regisseur die jouw infraproject verder brengt
Dé regisseur die jouw infraproject verder brengt

Een goed fundament

Het managen van een infraproject is niet alleen een kwestie van expertises verbinden. Het vraagt ook om bewaking van prestaties en afspraken. Voor een optimale beheersing van projecten sturen we op GOKIT-factoren (Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd). Hiermee zorgen we voor een projectplan waarin doelen, processen en verantwoordelijkheden duidelijk zijn vastgelegd. En door scherp te zijn, open te communiceren en vakkundig te managen, behalen we voor jou het maximale resultaat.

In elke fase

Je kunt ons op onderdelen inschakelen: planningsmanagement, datamanagement of risicomanagement. Maar uiteraard ook om wegenprojecten vanaf het initiatief tot en met de ingebruikname te managen. Goed om te weten dat we nieuwe technologieën en toepassingen inzetten om raakvlakken te managen, projecten te structureren, samenwerking te verbeteren en voortgang te bewaken. Denk aan BIM-ontwerpen, GIS-oplossingen en digitale tools voor het managen van projecten.

Bekijk ook andere diensten over wegen

Hoe kunnen we jou ondersteunen?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie