Antea Group heeft samen met de onderaannemers VanBerkel Professionals en Brink Management/Advies voor maximaal vier jaar een raamovereenkomst met de provincie Utrecht gesloten op het gebied van projectbeheersing. De raamovereenkomst is gegund aan één partij. Antea Group zal de komende jaren de projectbeheersing verzorgen voor de afdeling OV/Mobiliteit. Provincie Utrecht koos voor Antea Group, omdat we in de aanbesteding hebben laten zien dat we de klant goed begrijpen.

Uniformeren van de projectbeheerinformatie

Met de aanbesteding beoogt de provincie het uniformeren van de projectbeheerinformatie, het maximaliseren van de kwaliteit van de projectbeheersing, het vergroten van de integraliteit tussen de disciplines van de projectbeheersing en het tijdig inkopen van producten en diensten met een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding.

 

Verzorgen van projectbeheersing

De raamovereenkomst omvat het verzorgen van projectbeheersing voor verschillende disciplines en projecten. Antea Group start o.a. met de Nadere Overeenkomsten ‘Projectbeheersing voor 3 clusters OV-projecten’ en ‘N201’. Door middel van onze samenwerking dragen wij bij aan de invulling van de doelstellingen van de provincie Utrecht. We verbinden specifieke expertise van een ingenieursbureau aan gevoel voor dynamiek en complexiteit binnen een (project-)organisatie. Dit contract is een belangrijke pijler voor businesslijn Contracten & Vergunningen. Wij kijken uit naar onze samenwerking met de provincie Utrecht.