Ga naar hoofdinhoud
Vloeistofdichte vloer
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Totaalpakket van bodembeschermende voorzieningen

Bedrijfsactiviteiten die een mogelijk gevaar vormen voor de bodemkwaliteit vragen om gerichte preventie. Wij bieden een totaalpakket op het gebied van advies (NRB), ontwerp, (gecertificeerde) aanleg en herstel van bodembescherming.

Vloeistofdichte betonvloer, vloerplaten, asfalt of Trisoplast®

Het ontwerpen en aanleggen van een vloeistofdichte of (vloeistof)kerende voorziening of constructie vraagt om een deskundige aanpak met structurele oplossingen. Antea Group richt zich altijd op het leveren van maatwerk, duurzaamheid en kwaliteit. Op deze manier kunnen wij samen met jou een juiste keuze maken voor het toepassen van vloerplaten, betonelementen, gestort beton, asfalt, coatings, folie-systemen of Trisoplast®. Dit geldt ook voor de bedrijfsriolering en eventuele slibvangput en olie-afscheider.

Van milieustraat tot bedrijfsvloeren

Wij leveren de juiste bodembeschermende voorzieningen bij de ontwikkeling van milieustraten, stortplaatsen, tankstations, wasplaatsen, industriële en bedrijfsvloeren en inrichtingen voor op- en overslag. Dit doen we voor opdrachtgevers als bijvoorbeeld Shell, NAM, AkzoNobel, TATA Steel, VOPAK, SABIC, TenneT, Qirion, ICL en DSM. Daarnaast verzorgen wij ook werkzaamheden voor particuliere opdrachtgevers.

Totaalpakket van bodembeschermende voorzieningen
Totaalpakket van bodembeschermende voorzieningen

De juiste partij, de gecertificeerde aannemer

Antea Group is gecertificeerd voor het aanbrengen of reparatie van vloeistofdichte vloeren en bedrijfsrioleringen conform AS SIKB 7700 (7701,7702 en 7711) en KIWA BRL 1148. Daarnaast kunnen we ook vloeistofdichte constructies aanbrengen met Trisoplast® of folies. Door ons in te schakelen voor de uitvoering van de aanleg voldoe je altijd aan de laatste wettelijke verplichtingen. Eventueel kunnen wij ook ondersteunen bij het contact met de overheid.

Verklaring Vloeistofdichte Voorziening

Na vloeistofdicht aanleggen of reparatie kan de vloer worden geïnspecteerd conform de AS SIKB 6700 en voorzien van een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV, voorheen de PBV-verklaring). Antea Group Inspection is geaccrediteerd voor deze werkzaamheden door de Raad voor Accreditatie.

Controle en onderhoud vloeistofdichte of (vloeistof)kerende voorziening

Naast het aanleggen en herstellen van vloeistofdichte of (vloeistof)kerende voorzieningen kun je bij ons ook meerjarige onderhoudscontracten afsluiten voor het jaarlijks controleren en onderhouden van de voorzieningen. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van het onderhoudsprogramma GIS-Connect om de onderhoudsstatus online te bewaken.

Kosten vloeistofdichte vloer

Weten wat de kosten zijn voor de aanleg van een vloeistofdichte vloer? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie of offerte aanvragen?

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op.