Ga naar hoofdinhoud
Tankstations, milieustraten en wasplaatsen
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Tankstations, milieustraten en wasplaatsen

Heb je vragen?

Realisatie van tankstations, milieustraten en wasplaatsen

Een tankstation bouwen, renoveren of ontmantelen? Een milieustraat of gemeentewerf inrichten? Jaarlijks onderhoud van de wasplaats of tankplaats? Als opdrachtgever krijg je te maken met een breed scala aan (milieu)thema's. Denk bijvoorbeeld aan de eis voor een vloeistofdichte vloer volgens BRL 7700 met een VVV-certificaat of een vloeistofkerende vloer. Daarom wil je als opdrachtgever zekerheid: over veiligheid, vergunningen én planning.

Realisatie van tankstations en wasplaatsen

Mede dankzij een bewezen track record werken we elk jaar aan de aanleg en renovatie van tientallen tankstations en wasplaatsen. Het bouwen van zo’n voorziening is civieltechnische topsport. Want op een klein oppervlak gebeurt in korte tijd enorm veel. Daarnaast wil je zo snel mogelijk (weer) operationeel zijn. Wij begrijpen dat dit vraagt om een goede organisatie én een slimme uitvoering.

Realisatie van milieustraten

Hoe kun je afval op de meest efficiënte manier scheiden? Wat kan gerecycled worden? Hoe reageert de omgeving op de komst van een milieustraat? Bij de realisatie van milieustraten is een goed beeld van de technische eisen en maatschappelijke wensen erg belangrijk. We brengen partijen bij elkaar, inspireren en versnellen. Zo werken we samen. Van een doordacht ontwerp tot complete realisatie.

Geen klus te groot, geen opdracht te klein

Dankzij onze brede expertise op het gebied van haalbaarheidsonderzoeken, bodemkwaliteit, flora en fauna, hergebruik, routing en bereikbaarheid, constructie, vergunningen en onze BRL 7700 en 904 certificeringen, kunnen we - als een van de weinige partijen in Nederland - de totaalrealisatie op ons nemen. Van voorontwerp en advies tot realisatie en onderhoud. En dat doen we met veel plezier.

Onbezorgd beheer en onderhoud

Een tankstation, milieuplaats of wasplaats realiseren is één, de site beheren twee. Vertrouw op onbezorgd assetmanagement en kies voor een partner die de juiste kennis én kunde in huis heeft. Of het nu gaat om preventief onderhoud, herstelwerkzaamheden of direct in actie komen bij calamiteiten. Plus: Zo weet je zeker dat je altijd voldoet aan actuele wet- en regelgeving.

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie