Ga naar hoofdinhoud
Tankstations en wasplaatsen
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Tankstations en wasplaatsen

Heb je vragen?

Realisatie van tankstations en wasplaatsen

Een tankstation bouwen, renoveren of ontmantelen? Jaarlijks onderhoud van de wasplaats of tankplaats? Als opdrachtgever krijg je te maken met een breed scala aan (milieu)thema's. Denk bijvoorbeeld aan de eis voor een vloeistofdichte vloer volgens BRL 7700 met een VVV-certificaat of een vloeistofkerende vloer. Daarom wil je als opdrachtgever zekerheid: over veiligheid, vergunningen én planning.

Realisatie van tankstations en wasplaatsen

Mede dankzij een bewezen track record werken we elk jaar aan de aanleg en renovatie van tientallen tankstations en wasplaatsen. Het bouwen van zo’n voorziening is civieltechnische topsport. Want op een klein oppervlak gebeurt in korte tijd enorm veel. Daarnaast wil je zo snel mogelijk (weer) operationeel zijn. Wij begrijpen dat dit vraagt om een goede organisatie én een slimme uitvoering.

Geen klus te groot, geen opdracht te klein

Dankzij onze brede expertise op het gebied van haalbaarheidsonderzoeken, bodemkwaliteit, flora en fauna, hergebruik, routing en bereikbaarheid, constructie, vergunningen en onze BRL 7700 en 904 certificeringen, kunnen we - als een van de weinige partijen in Nederland - de totaalrealisatie op ons nemen. Van voorontwerp en advies tot realisatie en onderhoud. En dat doen we met veel plezier.

Onbezorgd beheer en onderhoud

Een tankstation of wasplaats realiseren is één, de site beheren twee. Vertrouw op onbezorgd assetmanagement en kies voor een partner die de juiste kennis én kunde in huis heeft. Of het nu gaat om preventief onderhoud, herstelwerkzaamheden of direct in actie komen bij calamiteiten. Plus: Zo weet je zeker dat je altijd voldoet aan actuele wet- en regelgeving.

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie