De expert weer aan zet, dat is waar het bij Best Value Procurement om draait. Om projectrisico’s te minimaliseren wil je niet zomaar iedereen inhuren, maar alleen dié expert die de projectdoelstellingen gaat realiseren. Maar hoe vind je die expert? Of hoe kun je als leverancier jouw expertise laten zien?

Meld je nu aan

Best Value interview: welke vragen kun je verwachten?

Je bent opdrachtgever of heb je ingeschreven voor een Best Value opdracht. Om de beste kandidaat te selecteren, gaat een interviewtraject van start. Waar moet je als opdrachtgever op letten? Welke vragen kun je verwachten als inschrijver? Onze Best Value specialisten kennen beide kanten van de medaille en kunnen je uitstekend voorbereiden.

Je hebt al gekozen voor een Best Value project, maar nog geen beeld van de invulling van de interviews. Wie gaat ze afnemen en hoe werkt dat? Wat mag ik vragen? En hoe moet ik dat vragen? Mag ik doorvragen of per interview andere vragen stellen? En hoe beoordeel je een interview? Wanneer is het Best Value proof, waar moet je op letten? En belangrijker, wanneer loop ik juridisch gevaar? Hoe bewaak ik het ‘level playing field?’ En hoe voorkom ik bezwaren?