Ga naar hoofdinhoud
Van complexiteit naar inzicht, overzicht en optimale begeleiding
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent
Businesslijn

Contracten & Vergunningen

Heb je vragen?

Natasha Weitenberg
Stel een vraag

Van complexiteit naar inzicht, overzicht en optimale begeleiding

Bij het realiseren van nieuwe plannen heb je te maken met complexe vraagstukken. Snelle praktische en voor de hand liggende oplossingen zijn dan welkom. Maar is dat ook de beste route? Wij kijken naar de vragen achter de vraag. Dat doen we binnen de gehele context van het project. Dit resulteert in het meest optimale evenwicht tussen stakeholders, processen, contracten, wetten en vergunningen. Wij geloven in multidisciplinaire, integrale en slimme oplossingen. En we houden van complexe uitdagingen. Sterker: dat is onze kracht.

Diversiteit in expertise

In welke fase van een proces of project je je ook bevindt, onze adviseurs bieden kennis, handvaten én oplossingen. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Onze adviseurs weten alles over hoe organisaties en teams strategisch kunnen samenwerken, veranderen en leren. Ze kunnen je alles uitleggen over kwaliteitsmanagement in jouw organisatie, of het managen van stakeholders en jouw projectomgeving.

Wij helpen jouw organisatie te verduurzamen, jouw supply chain te optimaliseren of projecten circulair in te kopen. Heb jij al een project voor ogen? Wij verzorgen het projectmanagement, zorgen voor de contracten en aanbestedingen van de adviseurs en uitvoerende partijen. We beheersen het project in termen van geld, organisatie, tijd, planning en kwaliteit en zorgen voor de vergunningen en een tevreden omgeving. Dat doen we met de bewezen succesformules van vandaag en de innovaties van morgen. 

Het begeleiden van aanbestedingen en de ontwikkeling van degelijke, innovatieve projecten en samenwerkingsverbanden vraagt om brede dienstverlening. Met onze werkvelden bieden we advies en oplossingen voor complexe uitdagingen. Op het gebied van (strategisch) samenwerken hebben wij kennis over leren & veranderen, omgevingsmanagement en kwaliteitsmanagement. Op het gebied van duurzaamheid weten wij veel van circulair werken, circulair aanbesteden en duurzaamheidstransities bij overheden en bedrijfsleven. Wat betreft consultancy geven wij hoogwaardige adviezen over projectbeheersing, QHSE, vergunningsmanagement en -verlening en contractbeheersing en -management. We lopen voorop als het gaat om verandermanagement in het algemeen met een tevreden klant en een beheerst project als logisch eindresultaat. Beloofd is beloofd.

Van complexiteit naar inzicht, overzicht en optimale begeleiding
Van complexiteit naar inzicht, overzicht en optimale begeleiding

Met alle ruimte voor nieuwe plannen

Nieuwe projecten betekent continu balanceren. Tussen ambities, wetten en regels. Tussen wat we vandaag belangrijk vinden, maar morgen nodig hebben. Tussen afspraken met de één en de belangen van de ander. Tussen risico’s beheersen of juist kansen benutten. Binnen deze spanningsvelden zorgen wij voor lucht, ruimte en rust. Onze adviseurs voelen zich thuis in die complexiteit van uitdagingen. Met onze inhoudelijke kennis beschik je exact over die expertise om projecten en organisaties optimaal in te richten. Op naar groei en innovatie. Zonder daarbij de veiligheid, het milieu en de leefbaarheid uit het oog te verliezen. Altijd in combinatie met nieuwe technieken en inzichten. Voor de overheid, industrie en aannemerij.

 

Meer weten over deze businesslijn?

Neem contact met ons op.

Natasha Weitenberg
Stel een vraag

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie