Ga naar hoofdinhoud
Bodem Digitaal Op de Kaart (BDOK)
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Bodem Digitaal Op de Kaart (BDOK)

Heb je vragen?

René Rummens
Stel een vraag
Mark Deuring
Stel een vraag

Direct inzicht in bodemkwaliteit en alle veiligheidsrisico’s.

Met Bodem Digitaal Op de Kaart (BDOK) verzamelen wij alle bodemdata en vertalen die direct naar diverse toepassingen. Op de BDOK Storingskaart zien monteurs binnen één oogopslag of ze ergens veilig aan het werk kunnen. Door de BDOK Quickscan en uitgebreide BDOK Combirapportage beschikken werkvoorbereiders en engineers in de planfase over de bodemrisico’s en over alle relevante bodeminformatie op hun werklocatie.

BDOK: efficiënte informatie voor een sneller proces

Van monteurs en grondwerkers tot engineers en werkvoorbereiders: dagelijks werken duizenden professionals aan projecten die de ondergrond raken. Of het nu gaat om een storing, onderhoud of de realisatie van een werk: overal waar de schop de grond ingaat, is onderzoek nodig om medewerkers te beschermen tegen de risico’s van bodemverontreiniging.

Het verkrijgen van bodeminformatie heeft veel voeten in de aarde. Het raadplegen van bronnen zoals bodemkwaliteitskaarten, eerder uitgevoerde bodemonderzoeken en saneringen, ondergrondse tanks en het historisch bodembestand is tijdrovend. Met BDOK weet je precies wanneer je kunt graven, welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen en of aanvullend bodemonderzoek nodig is.

Ontdek hoe BDOK jouw organisatie kan helpen bij de verplichtingen rond werken in (verontreinigde) grond:

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Direct inzicht in bodemkwaliteit en alle veiligheidsrisico’s.

Voor ieder wat wils

BDOK bestaat uit verschillende producten, die voorzien in verschillende behoeften. Bij een calamiteit gebruik je de BDOK Storingskaart voor snel inzicht in de juiste veiligheidsklasse. De BDOK Quickscan, het BDOK Combirapport en de BDOK Huisaansluitingen zijn voor gepland werk. En wil je een groot aantal werklocaties in één keer tegelijk bevragen? Dan is de BDOK Bulkbevraging een uitkomst. Daarmee kun je tot duizenden locaties (punten, lijnen of complete wijken/vlakken) geautomatiseerd door ons laten verwerken.

Ga naar de website van BDOK

Direct inzicht in bodemkwaliteit en alle veiligheidsrisico’s.
Direct inzicht in bodemkwaliteit en alle veiligheidsrisico’s.

Alle bodemdata, direct online

Wij beschikken over actuele bodemdata uit gevalideerde overheidsbronnen van vrijwel elke gemeente, provincie, waterschap en omgevingsdienst. Deze gegevens combineren wij met klant-specifieke data, waardoor er een unieke landelijke database ontstaat. De verzamelde bodemdata vertalen we vervolgens naar uiteenlopende toepassingen, zoals een Storingskaart, een CROW Quickscan, een uitgebreide Combirapportage, de Huisaansluitingen of Bulkbevraging. Deze producten zijn online beschikbaar om de werkprocessen voor aannemers, netbeheerders en adviesbureaus te optimaliseren. BDOK zorgt voor inzicht, overzicht en precies de juiste informatie. BDOK is een samenwerking tussen Antea Group en Nazca IT Solutions.

Voor vragen, informatie of een afspraak over Bodem Digitaal Op de Kaart:

Neem contact met ons op.

René Rummens
Stel een vraag
Mark Deuring
Stel een vraag

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie