Ga naar hoofdinhoud
bodemonderzoek en bodemsanering
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Heb je vragen?

Bas Coolsma
Stel een vraag
Gerben Visser
Stel een vraag
Aad Kant
Stel een vraag
Mark Deuring
Stel een vraag

Duurzaam en integraal bodemonderzoek

SDGWij zijn een internationaal erkend bureau voor milieukundig bodemonderzoek of grondig saneringsadvies. Onze kracht? Uitgebreide kennis, haalbaarheid, transparante en kostenefficiënte oplossingen. Wij streven naar duurzame en integrale oplossingen als onderdeel van het toekomstig gebruik van de bodem. Wij zijn gecertificeerd voor alle van toepassing zijnde Beoordelingsrichtlijnen (BRL-en) voor bodemonderzoek en bodemsanering. Onze adviseurs geven antwoord op al je vragen.

Bodemonderzoek en advies

Bij nieuwbouw of grondverzet, aan- en verkooptransacties of de oprichting en uitbreiding van bedrijfs- of industriële activiteiten kun je op verschillende manieren te maken krijgen met bodemonderzoek. Niet alleen om inzicht te krijgen in de geschiktheid van een terrein, maar ook om in een vroeg stadium bodemverontreiniging en daarmee de risico’s in beeld te krijgen en beheersbaar te maken. Onze adviseurs komen met een helder en overzichtelijk plan van aanpak.

Met deze dienst dragen wij bij aan SDG 15: Leven op het land

bodemonderzoek
Bodemonderzoek milieu

Bodemsanering: van voorbereiding tot uitvoering

Bodemsanering kan van toepassing zijn als de bodemverontreiniging risico’s met zich meebrengt voor mens of ecologie, of door verspreiding een onacceptabele vorm aanneemt. Veel vaker is de reden voor bodemsanering dat we de bodem waar de verontreiniging in zit willen gebruiken.  Hierbij geldt: een gedegen voorbereiding leidt tot een succesvolle sanering.

Die voorbereiding start met een grondige analyse van de problematiek en eisen en wensen van onze opdrachtgever. Tijdens de uitvoering is, afhankelijk van het type sanering en de wijze van uitvoering, begeleiding gewenst of zelfs verplicht om ervoor te zorgen dat de sanering op een correcte wijze wordt uitgevoerd. Daarnaast kunnen wij ondersteunen of volledig ontzorgen bij contractbeheersing / uitvoering / milieukundige begeleiding / directievoering.

Vraag meteen een offerte of informatie aan

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Voor vragen, informatie of een afspraak over Bodemonderzoek en Bodemsanering:

Neem contact met ons op.

Bas Coolsma
Stel een vraag
Gerben Visser
Stel een vraag
Aad Kant
Stel een vraag
Mark Deuring
Stel een vraag

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie