De Promotiedagen is het zakelijk event van Noord-Nederland. Al 36 jaar hét event waar het noordelijke bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet. Je vindt Antea Group op het Haven- en Industrieplein. Hier staan we samen met organisaties waar wij vaak mee samenwerken, zoals Groningen Seaports en Gemeente Eemsmond.

In onze stand vertellen we je alles over duurzame industrie en energie, bodembescherming, tank- en leidingbouw (voor waterstof en ammoniak), geothermie en waterbouw. Onze eyecatcher is zonder meer de LiDAR-scanner, die we graag aan je demonstreren.

LiDAR-scanner: innovatieve technieken

We laten graag één van onze innovatieve inspectiemethoden zien. Met een LiDAR-scanner kun je een gedetailleerd beeld creëren van het microreliëf van een gebied. Dit beeld bevat vele malen meer detail dan momenteel beschikbaar is in openbaar toegankelijke databronnen zoals het Actueel Hoogtebestand Nederland (AHN). Een drone of Spot kan voorzien worden van zo’n laserscanner. Deze techniek passen we onder andere toe bij archeologie, waardoor we gerichter kunnen zoeken en adviseren.

Haven- en industrieplein

Het havengebied is een belangrijke spil in de ontwikkeling van de Noord-Nederlandse economie. Er is volop werk voor industriële dienstverleners en er zijn veel kansen voor toeleveranciers en het MKB om business te genereren. Het is een regio vol nieuwe en groeiende bedrijven. Er is ruimte voor logistiek, transport, synergie, milieu, innovatie en productie van waterstof. Een plek waar wordt samengewerkt aan een prachtige toekomst.