Ga naar hoofdinhoud
Kabels en leidingen
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Kabels en leidingen

Heb je vragen?

Allard de Jong
Stel een vraag
Reinier Raap
Stel een vraag
Gerben Visser
Stel een vraag

Kabels en leidingen

Kabels, buisleidingen, rioleringen: het zijn de onzichtbare transporteurs van ons land. Een onmisbaar netwerk voor onze energie- en datahuishouding. Van dit netwerk verwachten we maximale prestaties. Kabels en leidingen moeten veilig, duurzaam en altijd beschikbaar zijn. Het liefst zo kostenefficiënt mogelijk. Met Antea Group breng je een partner aan boord die je hierbij ondersteunt.

Boordevol interacties

Ondergrondse infra gaat primair over de beschikbaarheid van drinkwater, energie en data. Maar in een land waar de ondergrond 1,7 miljoen kilometer aan kabels en leidingen herbergt, gaat dit netwerk ook over een verantwoorde inpassing in de leefomgeving. Veiligheid en leefbaarheid; natuur en milieu; mens en techniek: ook deze thema’s vragen in kabel- en leidingprojecten om de volle aandacht om duurzame en geaccepteerde oplossingen te realiseren.

Voor elke stap een ijzersterk team

Met Antea Group kies je voor een partner die zich thuis voelt in deze multidisciplinaire omgeving. We brengen álle specialistische kennis rondom kabels en leidingen samen. De allerbeste experts op het gebied van bodem en cultuurtechniek. Maar ook engineers, omgevingsmanagers en juridisch adviseurs. We begeleiden en adviseren je bij elke stap: tracéstudies, engineering, vergunningen, directievoering. En we zorgen ervoor dat al die onderdelen logisch samenvallen.

Kabels en leidingen
Kabels en leidingen

Dé bodemspecialist van Nederland

Onze kracht? Naast onze veelzijdigheid schuilt die vooral ook in onze jarenlange bodem- en milieukennis. Van Limburgs löss tot Friese klei: we zijn thuis in elke grondslag. We kennen de lokale bevoegde gezagen en toezichthouders; we weten hoe hun beleid eruit ziet en wat hierin de lokale aandachtspunten zijn. Daarnaast beschikken we in elke regio over voldoende advies- en onderzoekscapaciteit. Hierdoor kunnen we altijd snel en gericht inspelen op jouw vraag.

Dataoplossingen

Als initiatiefnemer of leidingbeheerder wil je in control blijven. Bijvoorbeeld met up-to-date informatie over je leidingareaal. Waar wordt gegraven, wat is de conditie van je areaal, met welke risico’s moet je rekening houden? We bieden je daarom innovatieve data-oplossingen zoals Bodem Digitaal Op de Kaart (BDOK).  En via ons klantportaal beschik je over een dashboard waarmee je 24/7 inzicht en overzicht hebt in het verloop van projecten.

Ons track record

Elk jaar zijn we betrokken bij grote en kleine projecten op het gebied van kabels- en leidingen. Op onderdelen, maar ook door klanten volledig te ontzorgen bij hun opgave. Dit doen we onder meer voor energietransportbedrijven zoals Gasunie en TenneT, olie- en gasmaatschappijen (NAM, Vermilion Energy en TAQA), drinkwaterbedrijven (Vitens, PWN, Brabant Water en Oasen) en energieleveranciers zoals Alliander, Nuon, Essent en RWE.

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op.

Allard de Jong
Stel een vraag
Reinier Raap
Stel een vraag
Gerben Visser
Stel een vraag

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie