Ga naar hoofdinhoud
Tracéverkenningen en technisch ontwerp
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Heb je vragen?

Leonie de Jong - van Twisk
Stel een vraag
Reinier Raap
Stel een vraag
Jorrit de Jong
Stel een vraag

De juiste expertise voor grote en kleine projecten

Antea Group staat dichtbij de praktijk, soms letterlijk met onze voeten in de klei. Met bijna 70 jaar ervaring kennen wij de markt en partijen. Als toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau bieden we zowel integrale als specialistische oplossingen voor grote en kleine projecten. Door die schaalbaarheid van expertise bieden we werkelijk toegevoegde waarde.

Efficiënte informatie voor een sneller proces

Door ons brede kennisniveau in de kabels- en leidingenwereld zijn wij inzetbaar over de volle breedte van de markt. Mede door de ontwikkeling van een eigen omgevingsscan verkrijgen we snel en compleet inzicht in de omgevingsaspecten die van belang zijn bij de tracering en het leidingontwerp. Dat doen we met concrete oplossingen om te komen tot een tracé tussen A en B, met oog voor de maatschappelijke aspecten, kosten en beheer van de kabels en leidingen.

De juiste expertise voor grote en kleine projecten
De juiste expertise voor grote en kleine projecten

Het complete proces

Wij bedienen het complete proces. Van voorbereiding, tracéstudies en grondzaken tot onderzoeken, opstellen van bestekken, aanvragen/borgen van vergunningen en directievoering. En daarmee maken wij meteen het verschil. Vanuit onze brede expertise zijn we in staat om de volledige risico’s in kaart te brengen. Door de inzet van eigen specialisten behouden we overzicht en beperken we het verlies van informatie bij overdracht. En dat betekent: minder uitloop, een betere planning, meer snelheid en een directe beperking van de risico’s.

Alle bodemdata direct online

De goede interactie beperkt zich overigens niet tot de specialisten binnen Antea Group. Ook spreken we de taal van de betrokkenen in de markt: van opdrachtgever tot vergunningverlener en aannemer. En dat zorgt voor een bepaald gevoel waarmee we elk project benaderen. Er ontstaat weinig ruis en de communicatie is helder, begrijpelijk en overzichtelijk. Dat geldt voor de complete uitvoering van grote, omvangrijke projecten en voor onze zeer gerichte focus bij kleinere projecten. We delen en borgen onze informatie. Dat doen we op een betrokken manier, altijd dichtbij en waar mogelijk op locatie of als onderdeel van een bouwteam. Onze specialisten zijn continu op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen door het volgen van cursussen, opleidingen, marktkennissessies en congressen.

Meer weten over tracéverkenningen en technisch ontwerp?

Neem contact met ons op.

Leonie de Jong - van Twisk
Stel een vraag
Reinier Raap
Stel een vraag
Jorrit de Jong
Stel een vraag