Ga naar hoofdinhoud
Het railontwerpteam dat je naar geaccepteerde oplossingen leidt
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Het railontwerpteam dat je naar geaccepteerde oplossingen leidt

Een geslaagde reconstructie of inpassing van baan, spoor en raildragende constructies begint bij het ontwerp. Bij ontwerpspecialisten die kennis hebben van bouwen aan én om het spoor. Die zorgvuldig kunnen werken en risico’s en kansen kunnen doorzien. Die zelfs in de meest uitdagende omgevingen tot slimme, haalbare en uitvoerbare oplossingen komen. Die railontwerpers vind je bij Antea Group.

Railontwerp vanuit elk vertrekpunt

Of het nu gaat om een voorlopig ontwerp of de detailengineering: elk railontwerp vraagt om maatwerk. Hierin schuilt de kracht van ons railontwerpteam. Hoe open of afgebakend jouw opgave ook is: onze ontwerpers zijn in staat om je, binnen de (systeem)eisen, naar de juiste oplossing te leiden. Met oog voor techniek, uitvoering én de interacties binnen een project. Je kunt ons inschakelen voor: 

  1. Ontwerp en reconstructie van baan & spoor;
  2. Ontwerp en reconstructie van spoordragende infra;
  3. Ontwerp en reconstructie van stationsgebieden;
  4. Ontwerp projectfaseringen;
  5. Ontwerpmanagement;
  6. Ondersteuning bij omgevings- en vergunningen management;
  7. Advies en ondersteuning bij 3d-ontwerp en BIM.

Spoorontwerp voor aannemers

Zoek je een partner die in een korte doorlooptijd een gedragen railontwerp kan realiseren? Ons railontwerpteam staat voor je klaar. We zijn in staat om een ontwerp te maken dat niet alleen door de beheerder geaccepteerd wordt, maar dat ook praktisch uitvoerbaar is. Dit doen we in een dynamisch proces waarin we met elkaar naar de beste oplossing toewerken. We denken hierin mee over een efficiënte uitvoering, kostenbesparingen en het behalen van uitdagende planningen in relatie tot buitendienststellingen. 

Het railontwerpteam dat je naar geaccepteerde oplossingen leidt
Het railontwerpteam dat je naar geaccepteerde oplossingen leidt

Sterk in een multidisciplinaire omgeving

Je haalt met Antea Group railontwerpers in huis die eraan gewend zijn om in multidisciplinaire projecten te werken. Dit merk je meteen: in de manier van samenwerken en communiceren. Maar ook omdat ze feeling met het werk willen houden. Bijvoorbeeld door aan de hand van locatiebezoeken nog meer inzicht te krijgen in een locatie, raakvlakken en risico’s. En hoewel je in onze ontwerpers kritische meedenkers treft, zien ze altijd mogelijkheden om ontwerpen optimaler of veiliger te maken.

Innovatief

De ontwerpers van Antea Group werken volgens de NLCS-standaarden en zijn bekend met de eisen die je als opdrachtgever stelt aan een railontwerp. Daarnaast past ons team de nieuwste ontwerptechnieken en –methodes toe. Zo kunnen we buitenopnames in 3D-puntwolken uitvoeren. Verder zijn onze ontwerpen en ontwerpers volledig toegerust om te werken vanuit het Bouw Informatie Model (BIM) of met eisenverificaties in Relatics. 

Ook behoefte aan een railontwerp?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie