Ga naar hoofdinhoud
Consultancy nieuwbouw
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Consultancy nieuwbouw

Van zorgaccommodatie tot school, van zwembad tot wooncomplex. Elk nieuwbouwtraject vraagt om een perfecte voorbereiding vooraf én goede begeleiding onderweg. Dan is een ervaren gids goud waard. Een onafhankelijke partij die het hele bouwtraject doorziet: van initiatief tot en met de realisatie. Goed om te weten dat je in Antea Group een partner aan boord brengt die in het hele proces met je optrekt.

Sterk in uitdagende nieuwbouwprojecten

Zwembaden, ijsstadions, scholen, woningbouw op uitdagende locaties. Onze specialisten, projectleiders en projectmanagers zijn op hun allerbest in nieuwbouwprojecten die om veel kennis vragen. Dit doen we voor gemeenten, vastgoedeigenaren en projectontwikkelaars. Op onderdelen, maar ook steeds vaker als de integraal bouwmanager die in elke fase met je optrekt en je ondersteunt.

De bouwpartner die staat voor joúw belang

Wat ons bijzonder maakt? Wij staan je bij in élke fase waar bouwkundige expertise wordt gevraagd. Vanaf het initiatief tot aan het ontwerp, van de contractering tot op de bouwplaats. Wij zorgen ervoor dat jij op elk onderdeel over de juiste kennis en specialisten beschikt. En vanuit onze onafhankelijke positie, adviseren we je wat het beste is voor jouw project. Zo creëer je rust en overzicht in het hele project.

  1. Haalbaarheidsonderzoek
  2. Initiatief [Programma van Eisen, Bouwbesluit, technische opname]
  3. Engineering [VO, DO, UO, bouwkostenadvies]
  4. Aanbesteding [Bouwteam, UAV-gc, bestekken]
  5. Uitvoering [Directievoering en toezicht, contractbeheersing]
  6. Beheer en Onderhoud [MeerJarenOnderhoudsplannen, assetmanagement]

Innovatief bouwen

Goed om te weten is dat je met Antea Group kiest voor een partner die continu verbetert. Het PvE2Go, het slimste Programma van Eisen, is daar een voorbeeld van. Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers ons klantportaal. Een omgeving die actueel inzicht geeft in de voortgang van jouw project, de mijlpalen en de acties die nog nodig zijn. Ook hiermee geven wij je grip op het bouwproces en zorgen wij voor een goede samenwerking. 

Duurzaamheid en gezondheid

Verduurzaming en gezondheid zijn actuele thema’s die bij nieuwbouw spelen. Dan zijn er talloze routes die je kunt volgen. Wij denken met je mee over wat de beste koers is. Waaraan moet je voldoen, wat zijn je ambities? Hoe dragen installaties, constructie en bouwkundige aspecten daaraan bij? En met welke technieken moet je rekening houden? Door naar het volledige plaatje te kijken zorgen we ervoor dat je slim investeert; voor nu en later.

Ook maximaal grip houden op jouw nieuwbouwproject?

Neem contact met ons op.