Ga naar hoofdinhoud
pve programma van eisen
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

PvE2Go: Het slimste Programma van Eisen

Heb je vragen?

PvE2Go: Het slimste Programma van Eisen

Met PvE2Go bieden wij een innovatieve aanpak (op basis van Artificial Intelligence) om tot een sluitend Programma van Eisen te komen. Dit helpt je om op voorhand betere ontwerpkeuzes te maken en tot een gebouw te komen dat optimaal aansluit bij de wensen van de gebruiker. Hierdoor bespaar je kosten, werk je effectiever en kom je tot een beter eindresultaat.

Betere keuzes maken

Tijdens het Definitief Ontwerp erachter komen dat er op de begane grond nog douches ingepast moeten worden. In de bouwfase ontdekken dat de entree niet geschikt is voor álle gebruikers of dat ruimtes te groot zijn gedimensioneerd. Voortschrijdend inzicht zorgt er vaak voor dat bouwplannen moeten worden bijgesteld of dat bepaalde keuzes achteraf gezien niet optimaal waren.  

Opstellen Programma van Eisen

Om dit te voorkomen bieden wij je met PvE2Go een innovatieve en gestructureerde aanpak om samen met gebruikers tot een sluitend PvE te komen. In deze methode hebben we de ervaringen uit de vele honderden PVE’s die we door de jaren heen hebben opgesteld, samengebracht. Met behulp van Artificial Intelligence bouwen we vanuit de juiste basisbehoefte en de customer journey het programma op.

PvE2Go: Het slimste Programma van Eisen
PvE2Go: Het slimste Programma van Eisen

PvE: de gebruiker centraal

In ontwerpsessies gaan wij met gebruikers en opdrachtgever brainstormen. We onderzoeken wie gebruikers zijn en hoe hun reis door het gebouw eruit ziet: de customer journey. Welke processen kom je er tegen, hoe bewegen mensen en goederen zich? We zetten hierbij een interactieve tool in die werkt op basis van Artificial Intelligence. Dit betekent dat elke keuze die je maakt, leidt tot logische nieuwe suggesties. Zo doorloop je het proces gestructureerd en zorg je ervoor dat je aan alles hebt gedacht.

Wat levert het op?

De grote winst is dat je in het voortraject meer wensen en eisen boven tafel krijgt. En dat je vanuit de gebruikersreis een gebouw beschouwt. Dit zorgt ervoor dat je op voorhand betere ontwerpkeuzes maakt en vervolgens tot een gebouw komt dat optimaal aansluit bij de wensen van de gebruiker. Hiermee voorkom je dat je in latere bouwfases aanvullende eisen moet stellen, aanpassingen moet doen en een ontwerp moet bijstellen. Hierdoor bespaar je kosten, werk je effectiever en kom je tot een beter eindresultaat.

Meer informatie of offerte aanvragen:

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Bekijk hier de andere diensten van Consultancy nieuwbouw

Ook aan de slag met het PvE2Go?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie