Ga naar hoofdinhoud
Directievoering en toezicht
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Directievoering en toezicht

Heb je vragen?

Directievoering en toezicht

De uitvoering van een bouw- of renovatieproject vraagt om deskundige begeleiding. Dan is het een meerwaarde om een onafhankelijk partner aan je zij te hebben. Met onze directievoerders en toezichthouders haal je die kennis in huis. Specialisten die jouw project ‘lezen’, die zorgen voor een vloeiende samenwerking tussen partijen en staan voor jouw belang als het gaat om planning, kwaliteit en koppelkansen.

Grip en stuur tijdens de bouw

Al zijn ontwerpen, plannen en planning nog zo goed voorbereid: ze moeten nog wel gerealiseerd worden. Daarom wil je tijdens de bouw grip en stuur houden. Zeker in projecten waaraan verschillende partijen werken en tientallen deelproducten worden afgeleverd. Dan is het fijn om een partij naast je te hebben die kritisch meekijkt, risico’s doorziet, kwaliteit en planning bewaakt en zorgt voor een succesvolle realisatie. 

Directievoerder en toezichthouder

Met onze directievoerders en toezichthouders haal je die expertise in de realisatiefase aan boord. Het zijn professionals die de wetten van het werken aan bouwprojecten kennen. De directievoerder die ervoor zorgt dat het contract wordt nageleefd en kritisch meekijkt als het gaat om tijd, geld, organisatie en informatie. De toezichthouder als z’n verlengstuk: de oren en ogen op de bouwplaats. De één inhoudelijk sterk, de ander meer communicatief.

Directievoering en toezicht
Directievoering en toezicht

Best for project

Het begeleiden en managen van een bouwproject is niet alleen een kwestie van expertises verbinden. Het vraagt ook om bewaking van prestaties en afspraken. Voor een optimale beheersing sturen wij op Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd (GO-KIT). Vanuit dit perspectief kijken we kritisch mee. Op de momenten dat het erom gaat én met een oplossingsgerichte mindset. Door scherp te zijn, open te communiceren en vakkundig te adviseren, halen we voor jou het maximale uit projecten. Best for project noemen we dit.

Een risico-gestuurde aanpak

Daarnaast kies je met Antea Group voor een risico-gestuurde aanpak. Onze directievoerders en toezichthouders weten welke risico’s een bouwproject met zich meebrengt en hoe je deze moet beheersen. Onze aanpak bestaat onder meer uit risicosessies, een risicoregister dat in elk bouwoverleg op de agenda staat, maar ook uit het houden van Safety-walks. Zo zorgen we ervoor dat projecten veilig en met oog voor milieu en omgeving worden uitgevoerd.

Ons track record

De afgelopen jaren hebben de directievoerders en toezichthouders van Antea Group hun meerwaarde getoond in kleine én grote bouwprojecten. Zo zijn we als projectmanager betrokken geweest bij de bouw van een multifunctionele sporthal in Burgum (De Nije Westermar) en bij de renovatie van de Parlevinker van GGZ Friesland. Ook in zeer complexe projecten zoals de bouw van het Park Paviljoen van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe hebben wij onze meerwaarde laten zien.

Bekijk ook de andere diensten over Consultancy nieuwbouw

Meer weten over directievoering en toezicht?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie