Ga naar hoofdinhoud
Augmented assistant
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Op de centimeter nauwkeurig naar de juiste locatie

De Augmented Assistant is samen met onze partner Insider Navigation ontwikkeld om de gebruiker tot op de centimeter nauwkeurig naar de juiste locatie te leiden zonder gebruik te maken van GPS, Wifi of extra hardware. Op deze manier worden locaties interactief gemaakt.

De Augmented Assistant maakt gebruik van horizontale-of verticale markers (een soort QR-codes) voor de positiebepaling. Op basis van de software weet het systeem op deze manier direct jouw locatie op de plattegrond. Productinformatie wordt vervolgens getoond door gebruik te maken van Augmented Reality, hierbij kan ook een live-link plaatsvinden met (bijvoorbeeld) de website.

Waarom Augmented assistentie?

De Augmented Assistant biedt de mogelijkheid om te navigeren naar - en data te koppelen aan een product zonder hier extra infrastructuur voor aan te leggen. Het systeem maakt deze data op locatie visueel inzichtelijk via een display (bijv. smartphone). Op deze manier kan de klant zo snel en efficiënt mogelijk naar zijn gekozen product, recept, lokaal etc. navigeren

Meer informatie over de dienst Augmented Assistant?

Vraag je informatie aan over dit onderwerp, dan ontvang je per mail het whitepaper Augmented Reality. We vertellen je hier graag alles over!
Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Op de centimeter nauwkeurig naar de juiste locatie

Wat zijn de voordelen van de Augmented Assistant?

1. Tot op de centimeter nauwkeurig
Door de manier van inmeten (via een Leica Total Station) is navigatie naar- en de koppeling van informatie aan een plek tot op de centimeter nauwkeurig. Hierdoor kan de juiste informatie altijd op de juiste plek getoond worden.

2. Eenvoudige werkwijze
Met de installatie- en werking van de Augmented Assistant gaan geen moeilijke technische implementaties gepaard, zoals lichtfrequentie of beacons. Door de eenvoudige werkwijze zijn zaken makkelijk te wijzigen, iets wat het voor iedereen mogelijk maakt om te werken met dit systeem.

3. Stabiele tracking
Navigatie is tot op grote afstand stabiel is bij het scannen van slechts één marker.

4. Cloud praktisch toepassen
Doordat er x/y/z coördinaten aan informatie in de Cloud wordt gehangen, is informatie ten aller tijde aan de juiste asset gekoppeld en is data real-time zichtbaar op de locatie. Hierbij kan bijvoorbeeld ook gedacht worden aan het aantal producten wat nog in voorraad zijn of hoeveel mensen in een bepaalde ruimte zijn.

Bekijk ook andere diensten over Virtual Engineering

Jesse Stammers
Stel een vraag

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie