Je klant weet eindelijk wat hij wil gaan halen in jouw winkel, maar hij weet niet waar de producten liggen. Hoe fijn zou het zijn als iemand in de meest logische volgorde kan tonen waar alle ingrediënten liggen? Maak kennis met de Augmented Assistant! De Augmented Assistant is, samen met onze partner Insider Navigation en MetMotion, ontwikkeld om de gebruiker tot op de centimeter nauwkeurig naar de juiste locatie te leiden zonder gebruik te maken van GPS, wifi of extra hardware. Op deze manier worden locaties interactief gemaakt.

Hoe werkt de Augmented Assistant?

De Augmented Assistant maakt gebruik van horizontale-of verticale markers (een soort QR-codes) voor de positiebepaling. Op basis van de software weet het systeem op deze manier direct jouw locatie op de plattegrond. Productinformatie wordt vervolgens getoond door gebruik te maken van Augmented Reality, hierbij kan ook een live-link plaatsvinden met (bijvoorbeeld) de website.

 

Waarom augmented assistentie?

De Augmented Assistant biedt de mogelijkheid om te navigeren naar, en data te koppelen aan een product zonder hier extra infrastructuur voor aan te leggen. Het systeem maakt deze data op locatie visueel inzichtelijk via een display (bijvoorbeeld smartphone). Op deze manier kan de klant zo snel en efficiënt mogelijk naar zijn gekozen product, recept, lokaal etc. navigeren.

 • Tot op de centimeter nauwkeurig
  Door de manier van inmeten (via een Leica Total Station) is navigatie naar- en de koppeling van informatie aan een plek tot op de centimeter nauwkeurig. Hierdoor kan de juiste informatie altijd op de juiste plek getoond worden.
 • Eenvoudige werkwijze
  Met de installatie- en werking van de Augmented Assistant gaan geen moeilijke technische implementaties gepaard, zoals lichtfrequentie of beacons. Door de eenvoudige werkwijze zijn zaken makkelijk te wijzigen, iets wat het voor iedereen mogelijk maakt om te werken met dit systeem.
   
 • Stabiele tracking
  Navigatie is tot op grote afstand stabiel bij het scannen van slechts één marker.
   
 • Cloud praktisch toepassen
  Doordat er x/y/z coördinaten aan informatie in de Cloud wordt gehangen, is informatie altijd aan de juiste asset gekoppeld en is data real-time zichtbaar op de locatie. Hierbij kan bijvoorbeeld ook gedacht worden aan het aantal producten wat nog op voorraad is of hoeveel mensen in een bepaalde ruimte zijn.

Bekijk de Insider Navigation demo op Dubai Airport