Ga naar hoofdinhoud
Veiligheid en Gezondheid
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Veiligheid en Gezondheid

We leggen de lat hoog als het gaat om een veilige en gezonde leefomgeving. En tegelijkertijd willen we voorkomen dat ons land hierdoor ‘op slot’ gaat. Immers, er moet ruimte blijven voor nieuwe ontwikkelingen. Een ervaren gids op het gebied van veiligheid en gezondheid is dan goud waard. Iemand die thuis is in wet- en regelgeving, die de techniek kent en weet welke stappen je moet zetten.

Breng een ijzersterk team aan boord

Als beleidsmaker, assetmanager, ondernemer of toezichthouder. Je kunt vanuit vele perspectieven met veiligheid en gezondheid te maken krijgen. Dan is het goed om te weten dat Antea Group de beste specialisten van Nederland biedt om je te ondersteunen. Denk aan veiligheidskundigen, inspecteurs, lucht- en geluidadviseurs, engineers. Maar ook proces- en projectmanagers. Dit stelt ons in staat om rondom elke opgave en in elke projectfase een ijzersterk team te formeren.

Goed georganiseerd, innovatieve oplossingen

Je merkt meteen dat je een adviseur van Antea Group tegenover je hebt. We kennen jouw situatie, jouw belang. Hierdoor stellen we de juiste vragen, doorzien kansen en risico’s en komen vervolgens tot slimme oplossingen. Op basis van een zorgvuldig proces, heldere afspraken en goede (deel)producten. Hierbij beschikken we over innovatieve data-oplossingen zoals Antea Group Insights, Haeppey en DataSense. Tools waarmee je dankzij data grip krijgt op je veiligheids- of gezondheidsopgave.

Veiligheidsexpertise

Veiligheid kan gaan over industriële installaties, brandveiligheid. Maar net zo goed over crisisbeheersing en calamiteiten. Wat het vetrekpunt ook is: wij brengen de juiste veiligheidsexpertise aan boord. We zijn thuis in wet- en regelgeving. Maar kennen ook de technische kant van het verhaal. Op deze manier ondersteunen we je bij jouw veiligheidsopgave: van onderzoek, engineering, inspectie tot opleiding. Met onze oplossingen zorg je voor meer compliancy, bedrijfszekerheid en omgevingsveiligheid.

Veiligheid en Gezondheid
Veiligheid en Gezondheid

Gezondheid

De gezonde leefomgeving is een onderwerp waarmee we de komende jaren volop aan de slag moeten. En mede door de invoering van de Omgevingswet gaan overheden steeds meer sturen op die gezonde leefomgeving. Wat is de werkelijke impact van fijnstof, geluidsoverlast en hittestress op onze gezondheid? Hoe kunnen we dit verbeteren? Antea Group biedt je een breed scala aan diensten en oplossingen om gezondheid te implementeren in omgevingsvisie, thematische programma’s en gebiedsopgaven.

Ons track record

Dat we sterk zijn in vraagstukken rondom gezondheid en veiligheid hebben we in meerdere projecten bewezen. Zo dragen we zorg voor de veiligheid van bedrijven en multinationals zoals: Vopak, Heineken en Shell. Maar we stellen ook calamiteiten- en uitrukplannen op voor Veiligheidsregio’s. Op het gebied van gezondheid worden onze specialisten onder meer ingezet bij het opstellen van Omgevingsplannen en het gezond maken van gebouwen en werkomgevingen.

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie