Antea Group heeft 3 opdrachten verworven binnen de nieuwe generatie samenwerkingsraamovereenkomsten van Rijkswaterstaat voor de diensten Projectbeheersing & Systeemgerichte Contractbeheersing, Integrale Veiligheid en Ingenieursdiensten. De nieuwe contracten moeten zorgen voor groei en continuïteit in de dienstverlening van Antea Group voor Rijkswaterstaat. De nieuwe contracten gaan 1 juli 2021 in en hebben een looptijd van 3 jaar, met een optie tot verlenging van 1 jaar.

Specialist planstudies, contracten en projectbeheersing

Eerder was Antea Group al succesvol op het gebied van planstudies, opstellen van contracten en projectbeheersing. Daarnaast zijn we als specialist op het gebied van onder andere geluid, water, inspecties, assetmanagement, kunstwerken, geotechniek en mobiliteit doorslaggevend geweest in projecten voor Rijkswaterstaat.

Complexe opgaven

De komende jaren verwachten we met de vervangingsopgave voor de bruggen en sluizen, de energietransitie, stijgende zeespiegel, effecten van klimaatverandering en verandering in mobiliteit veel expertise te kunnen leveren in de projecten van Rijkswaterstaat. Onze innovaties zorgen ervoor dat de professionals van Antea Group klaar zijn om Rijkswaterstaat te adviseren bij deze complexe opgaven van de komende jaren.