Ga naar hoofdinhoud
Vergunningen en handhaving
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Vergunningverlening, toezicht en handhaving

In Nederland dragen de omgevingsdiensten, provincies en waterschappen bij aan een veilige en schone leefomgeving. Dat doen ze door het verzorgen van de uitvoering op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhavingstaken (VTH) op het gebied van milieu, natuur, bouwen, water en brandveiligheid. Antea Group heeft volop kennis en capaciteit voor een optimale uitvoering van VTH-taken.

Ondersteuning op maat

Antea Group beschikt hiervoor over een team van ervaren adviseurs op het gebied van water, lucht, geluid, bodem, energie en agrarische wet- en regelgeving. Zij ontzorgen en ondersteunen je bij al je VTH-taken. Maar je vindt in ons net zo goed een partner die ondersteuning biedt op strategisch en organisatorisch niveau. Denk aan procesverbeteringstrajecten rondom de implementatie en uitvoering van de Omgevingswet.  

Antea Group weet wat er speelt bij overheden. Een goed voorbeeld daarvan zijn de uitdagingen omtrent de Omgevingswet. Echter: als advies- en ingenieursorganisatie spelen we sinds 2011 een belangrijke rol bij de ontwikkeling hiervan. Mede door deze betrokkenheid kunnen we onze kennis en ervaring optimaal inzetten voor veranderingen binnen jouw organisatie.

Vergunningverlening, toezicht en handhaving
Vergunningverlening, toezicht en handhaving

Kennis en innovatie

Wat onze opdrachtgevers vooral waarderen is dat we op allerlei manieren kunnen invoegen. We kennen de weg en stellen de juiste vragen. We zijn bijvoorbeeld een ideale samenwerkingspartner om piekmomenten op te kunnen vangen. En ben je op zoek naar kennisontwikkeling? Dan kun je ons inschakelen voor een training on the job of een kennistraject. Kortom: ondersteuning op maat voor al je VTH-taken. 

Naast onze domeinkennis bieden we je vernieuwende concepten die je als omgevingsdienst slimmer en efficiënter laten werken. Denk aan innovatieve producten op het gebied van GIS, bodemdata, data science, sensoring, augmented reality en drone-inspecties. Kortom, met de nieuwe kennis van vandaag helpen we je graag op weg om jouw taken zo goed mogelijk uit te voeren. Zo is jouw organisatie altijd klaar voor de toekomst.

Heb je vragen of wil je een afspraak over Vergunningverlening en Handhaving?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie