Ga naar hoofdinhoud
Vergunningen en Procedures
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

De juiste route maakt het mogelijk

Ruimtelijke en bedrijfsontwikkelingen draaien enerzijds om het voldoen en naleven van wet- en regelgeving, anderzijds om het mogelijk maken van die ontwikkeling. De adviesgroep Vergunningen en Procedures van Antea Group maakt hierin het verschil. Dat doen we met maatwerk, inhoudelijke expertise en de onderlinge kruisbestuiving van onze expertise binnen al onze werkvelden.

Haalbaar en betaalbaar

We vertalen bedrijfs- of omgevingsontwikkelingen naar haalbare en betaalbare projecten. Dit doen we door mogelijkheden en kansen te creëren door integraal naar de hele keten te kijken. Wij overzien de complexe (Omgevings)wet- en regelgeving en organisatiestructuren en vertalen die naar de meest kansrijke, maakbare (ruimtelijke) oplossingen, om vervolgens de effecten en risico’s in beeld te brengen.

Dezelfde taal

We hebben daarnaast oog voor (specialistische) details. Dit doen wij door je door het woud aan maatschappelijke verplichtingen, vereisten en protocollen te loodsen, vergunningen te verwerven en te beheersen. Wij verstaan de taal van alle stakeholders en verbinden die onderling.

Meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op.

Paul Hoogerwerf
Stel een vraag