Ga naar hoofdinhoud
Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) en inspecties
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) en inspecties

Heb je vragen?

Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) en inspecties

Het vastgoed in jouw organisatie wil je maximaal benutten. Dit vraagt om beheer en onderhoud vanuit een duidelijk onderhoudsplan. Met oog voor de toekomst, maar ook voor een optimale besteding van jouw budget. Met Antea Group breng je een onafhankelijk beheerpartner aan boord die zorgt voor een gestructureerde aanpak zodat je grip houdt op jouw vastgoedportefeuille.  

Meerjarenonderhoudsplan: kies voor integraal bouwadvies

Met Antea Group breng je een beheerpartner aan boord die álle know how heeft op het gebied van inspecties en beheer en onderhoud. Constructief advies, bouwkundig advies, bouwfysica, installatietechniek: wij zorgen ervoor dat al deze aspecten logisch samenvallen in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Maar ook dat beheer en onderhoud slim wordt geprioriteerd en goed wordt uitgevoerd.  

MJOP: inspecties en bouwkundige opnamen

Voordat je gaat koersen op een MJOP is het belangrijk om te weten wat je in huis hebt. Hoe staan jouw gebouwen ervoor, wat zijn sterke en zwakke plekken? Onze ervaren inspecteurs voeren inspecties en nulmetingen uit op basis van de NEN 2767. Van installaties tot sanitair, van schilderwerk tot de dakbedekking: onze inspecteurs zorgen voor zorgvuldig onderzoek en vertalen inspectiedata, conditiescores naar overzichtelijke rapportages en dashboards. 

Van robothond tot Artificial Intelligence

Bij Antea Group vinden we het belangrijk om inspecties en bouwkundige opnames zo effectief, compleet en zorgvuldig mogelijk te doen. Ook in een omgeving waar een inspecties of opname een uitdaging is. Met Antea Group haal je een partner in huis die over de nieuwste inspectietools beschikt. Zo zetten we onze robothond Spot in voor het lastige inspectiewerk. Ook hebben wij inspectietrajecten uitgevoerd met behulp van dronetechniek en beeldherkenning.

Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) en inspecties
Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) en inspecties

Vastgoedportaal: actuele inzichten

Actueel inzicht, maximaal overzicht. Heldere KPI’s, duidelijke grafieken en analyses op allerlei niveaus. Met ons Vastgoed Portal beschik je als klant over een interactief dasboard waarin je 24/7 toegang hebt tot álle areaaldata. Van inspectiedata, conditiescores tot de status van onderhoudsplannen: wij bieden je actuele inzichten in je volledige areaal. Zoom in, zoom uit. Stuur op KPI’s en genereer op allerlei niveaus rapportages Dit helpt je om betere beslissingen te maken op areaal-en gebouwniveau.

Verduurzamen vastgoed

Het beheer en onderhoud van gebouwen gaat hand in hand met de opgave om te verduurzamen, energie te besparen en de gezondheidswaarde van een pand te vergroten. Afhankelijk van wet- en regelgeving en ambities stellen we ook duurzaamheids-meerjarenonderhoudsplannen (DJMOP) op. We adviseren over de bouw- en installatietechnische maatregelen die je kunt nemen. Maar ook over slimme momenten om te investeren. Nu installaties vervangen..? Of later… Stap voor stap zorgen we ervoor dat je succesvol en efficiënt verduurzaamt.  

Ons track record

Tientallen vastgoedeigenaren maken gebruik van de beheer- en onderhoudskennis van Antea Group. Zo zijn wij betrokken bij het beheer en onderhoud van Schiphol en diverse gemeenten zoals Achtkarspelen, Leiden, Stadskanaal en Venray. Maar ook voor waterschappen, scholenkoepels en rijksoverheden zijn we de regisseur in het beheer en onderhoud van gebouwen. Dat we hierin voor duurzame partnerships gaan laten we onder meer zien bij Nationaal Park de Hoge Veluwe: hier zijn we al sinds 2005 de tactical maintenance partner. 

Meer weten over MJOP's en inspecties?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie