Ga naar hoofdinhoud
Consultancy bestaande bouw
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Consultancy bestaande bouw

Heb je vragen?

Consultancy bestaande bouw

Het bestaande vastgoed in jouw organisatie wil je maximaal benutten en ontwikkelen. Dit vraagt om een duidelijk plan. Gericht op de toekomst, maar ook met oog voor budget en haalbaarheid. Met Antea Group breng je een onafhankelijk partner aan boord die vanuit actuele kennis en een gestructureerde aanpak zorgt voor grip op jouw vastgoedportefeuille. 

Sterk in uitdagende vastgoedprojecten

Op zoek naar een ervaren adviesbureau voor het managen en ontwikkelen van bestaand vastgoed? En wil je jouw vraagstuk bij één partij onderbrengen? Dan tref je in Antea Group een partner die je verder brengt. Van Domtoren tot de Resident, van logistiek vastgoed tot sportaccommodatie. Onze specialisten, projectleiders en projectmanagers zijn op hun állerbest in projecten die om veel kennis vragen. Dit doen we voor gemeenten, vastgoedeigenaren of projectontwikkelaars.

De bouwpartner die staat voor joúw belang

Wat ons bijzonder maakt? Wij staan je bij in élke fase waarin bouwkundige expertise wordt gevraagd. Van conditiemeting tot MJOP, van engineering tot en met de realisatie. Wij brengen op elk onderdeel de juiste kennis en specialisten aan tafel. Bij ons vind je de beste bouwkundigen, installatietechneuten en constructeurs van Nederland. Maar ook specialisten op het gebied van monumenten, brandveiligheid en energie. Met dit team kunnen wij elk project, hoe complex ook, aan.

Consultancy bestaande bouw
Consultancy bestaande bouw

Duurzaamheid en gezondheid

Verduurzaming en gezondheid zijn actuele thema’s die in bestaande bouw spelen. Er zijn talloze routes die je hierin kunt volgen. Wij denken met je mee over wat de beste koers is. Waaraan moet je voldoen, wat zijn je ambities? Hoe dragen installaties, constructie en bouwkundige aspecten daaraan bij? En met welke technieken moet je rekening houden? We zien de kansen en de risico’s. En door naar het volledige plaatje te kijken zorgen wij ervoor dat je slim investeert; voor nu en later.

Innovatief bouwen

Goed om te weten is dat je met Antea Group kiest voor een partner die continu verbetert. Zo bieden wij opdrachtgevers MijnAnteaGroup. Een omgeving die actueel inzicht geeft in de voortgang van jouw project, de mijlpalen en de acties die nog nodig zijn. En met ons Vastgoed Portal bieden we je 24/7 inzicht en overzicht in  het hele vastgoedareaal. Op basis van heldere KPI’s, duidelijke grafieken en begrijpelijke kaartjes (GIS).

Ook maximaal grip op jouw bestaande vastgoed?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie