Ga naar hoofdinhoud
Technical Due Diligence (TDD)
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Technical Due Diligence (TDD)

Heb je vragen?

Jouw partner voor een verantwoorde vastgoedinvestering

The English version can be found here

Vastgoed aankopen? Dan wil je verantwoord investeren én een realistische prijs betalen. Dit begint bij een zorgvuldig uitgevoerd Technisch Due Diligence-onderzoek. Met Antea Group breng je een partner aan boord die je hierin volledig begeleidt. Dit doen we voor investeringspartijen, huurders en verhuurders.

Due Diligence: alle technische kennis onder één dak

Een goed due diligence-onderzoek schat grote en kleine risico’s op waarde. Een kwestie van goed kijken, maar ook van vérder kijken. Van constructie tot installaties: met Antea Group haal je álle technische kennis in huis om de conditie van vastgoed in beeld te brengen. Bij ons vind je de beste bouwkundigen, installatietechneuten en constructeurs van Nederland. Maar ook specialisten op het gebied van bouwfysica, brandveiligheid en energie. Met dit team kunnen wij elk object, hoe complex ook, beoordelen.

Technical Due Diligence: voor én na de aankoop

We ondersteunen je niet alleen in elke fase van het aankoopproces, maar ook nadat de contracten zijn getekend. Schakel ons in voor:

  • Conditiemetingen en volledige opname van objecten;
  • Risicoanalyse en opstellen van een Red Flag Rapport;
  • Advies bij aankoop van vastgoed;
  • Bouwmanagement, directievoering en toezicht op herstelwerkzaamheden;
  • Bouwmanagement, directievoering en toezicht bij nieuwbouw en deelname bouwvergaderingen;
  • Opleveringskeuringen.

Technische Due Diligence: deskundig en transactiegericht

De aankoop van vastgoed is vaak een pressure-cooker. In korte tijd moet veel onderzocht en besproken worden. Dan is het fijn om een partner naast je te hebben die technisch kundig is, maar ook transactiegericht werkt. Een partij die snel schakelt, je bijstaat met de juiste informatie en het ‘onderhandelingsspel’ aanvoelt. Met deze mindset hebben we in de afgelopen jaren bijgedragen aan succesvolle aankooptrajecten.

Technische Due Diligence logistiek vastgoed

Omdat we al twintig jaar betrokken zijn bij de ontwikkeling van logistiek vastgoed, kennen deze objecten voor ons geen geheimen. We weten welke bouwkundige en installatietechnische aspecten van belang zijn. Daarnaast zijn we thuis in de (lokale) wet- en regelgeving die van invloed is op logistiek vastgoed. We hebben dan ook een uitgebreid portfolio rondom de aankoop van bestaand vastgoed voor de logistieke markt.

Jouw partner voor een verantwoorde vastgoedinvestering
Jouw partner voor een verantwoorde vastgoedinvestering

Technische Due Diligence kantoorvastgoed

De dynamiek op de kantorenmarkt was al groot, maar door de coronacrisis is er sprake van een stroomversnelling. Wil je kantoorvastgoed aankopen, of wil je kantoorgebouwen juist afstoten? We bieden je alle kennis om de technische condities en gebruiksmogelijkheden van kantoorvastgoed vast te stellen. Dit doen we onder meer op basis van onze know how op het gebied van duurzaamheid, energiezuinigheid en gezondheid.

Jouw partner voor een verantwoorde vastgoedinvestering

In Antea Group hebben we één kundig aanspreekpunt waarmee we tijdens het aankoopproces alle bouwtechnische zaken regelen.


HansaInvest

Ons track record

In de afgelopen jaren zijn we voor meerdere partijen betrokken geweest bij de aankoop van vastgoed. Zo worden we in Nederland ingeschakeld door HANSAINVEST. Voor deze investeringspartij verzorgden wij eind 2019 de Technische Due Diligence van zeven logistieke centra. Ook voor mondiaal opererende distributieconcerns voeren we in Nederland geregeld Technical Due Diligence-onderzoeken uit voor bestaand en nieuw te ontwikkelen vastgoed.

Due diligence onderzoek of meer informatie aanvragen?

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring

Op zoek naar een dedicated partner voor de aankoop van vastgoed?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie