Antea Group verricht sinds 2005 de totale zorg voor het aanbesteden en begeleiden van al het gebouw- en wegenonderhoud van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe (5400 hectare particulier bezit). Het nieuwe onderhoudscontract is onlangs, op basis van general contracting, weer voor de komende vijf jaar getekend. Antea Group zal tot 2019 weer in een partnerrol de begeleiding van het onderhoud verzorgen.

Meerjarenonderhoudsplan

Antea Group heeft hiervoor een meerjarenonderhoudsplan opgesteld tot 2035, met daarin alle bedrijfsgebouwen, woningen, opstallen, wegen, fietspaden, wildroosters, afrastering, bruggen en overige bijzondere elementen. Met een integrale aanpak werkt Antea Group aan verschillende nieuw- en verbouwprojecten van Het Park De Hoge Veluwe.

 

Vaste partner

Momenteel werkt Antea Group aan het volgende: (de voorbereidingen voor) verbouwingen aan woningen en bedrijfsgebouwen, de ontwikkeling van geheel nieuw vastgoed, het aanleggen van nieuwe wegen en fietspaden. Hiermee is Antea Group opnieuw de vaste partner geworden voor Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe voor alle vraagstukken op het gebied van gebouw- en wegenonderhoud, vanaf het initiatief tot en met het beheer en onderhoud.