Ga naar hoofdinhoud
Aanmelden Benchmark Beheer Openbare Ruimte
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

Aanmelden Benchmark Beheer Openbare Ruimte

De Benchmark Beheer Openbare Ruimte geeft gemeenten inzicht in hun beheerprestaties. Zodat je als beheerder of bestuurder weet hoe je het doet ten opzichte van andere gemeenten. Weet waar je staat. En waar je kunt verbeteren. Meer weten? Meld je dan nu aan!

Beheerprestaties op een rij

Als Benchmark-lid ontvang je jaarlijks een rapportage waarin we de beheerprestaties op een rij zetten. Met inzicht in de prestaties van jouw assetbeheer en actuele bestuurlijke thema’s. De Benchmark BOR omvat gedetailleerde gegevens van deelnemende gemeenten en open data van álle gemeenten. Elke twee jaar zorgen we voor een update van de basisgegevens. Wil jij ook meedoen? Meld je dan nu aan!

Eenvoudig in enkele stappen

Jouw inzet? Die is beperkt. In vier stappen ben je verzekerd van de relevante benchmark-data en duiding van deze gegevens:

  1. Vul de online vragenlijst in voor jouw gemeente: arealen, budget en kwaliteit;
  2. We verwerken en analyseren de gegevens, in combinatie met een landelijke enquête en open data. We benoemen de ambities en beleidsthema's. We analyseren jouw prestaties ten opzichte van andere gemeenten;
  3. Je ontvangt een compacte rapportage met de bevindingen van jouw gemeente;
  4. In een persoonlijk gesprek lichten we de uitkomsten toe.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Benchmark BOR kan jaarlijks opgezegd worden. Het lidmaatschap bedraagt in 2020 € 5.500,- voor gemeenten met een inwoneraantal tot en met 100.000. De kosten voor gemeenten met meer dan 100.000 inwoners bedraagt € 7.500,-.

Aanmelden voor de Benchmark Beheer Openbare Ruimte

Velden met een * zijn verplicht.Wanneer je je aanmeldt ga je akkoord met de algemene voorwaarden en privacyverklaring van Antea Group.

Download hier de uitnodiging Benchmark BOR

Meer weten over de Benchmark BOR?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie