Ga naar hoofdinhoud
GBI World: Platform voor vitale en aantrekkelijke leefomgeving
Logo Antea Group - No text - Angled - Transparent

GBI World: Platform voor vitale en aantrekkelijke leefomgeving

Nieuwste release van toekomstbestendig smart asset platform: GBI World

Assetbeheer, veiligheid, vervangingsopgave, duurzaamheid en circulariteit, klimaat en gezondheid, woningbouw, beleving en participatie… Al deze opgaven komen samen in de bestaande openbare ruimte. Het optimaal managen van onze leefomgeving is daarmee meer dan een optelsom van assets die we schoon, heel en veilig willen houden. Deze taak vergt een modern en toekomstbestendig ‘smart asset platform’ dat het datagedreven werken mogelijk maakt en aansluit bij de opgaven, doelen en werkprocessen in jouw organisatie. De wereld van de fysieke leefomgeving verandert. Daarom verandert en ontwikkelt hét beheersysteem van nu en de toekomst met jou mee: GBI World!

All-in-one platform voor het toekomstbestendig beheren van de leefomgeving

Met GBI World bieden we jou het beste platform voor de assets in de leefomgeving. Assets zoals wegen, groen, riolering, openbare verlichting en nog véél meer. Met een toekomstbestendig framework dat aansluit op de VNG principes van Common Ground (gebaseerd op het samenwerken aan de gemeentelijke informatievoorziening en maatschappelijke opgaven), alle moderne ICT randvoorwaarden én voldoet aan hedendaagse veiligheidseisen. Een platform dat de moderne standaarden in onze vakwerelden benut en waarin je applicaties en data uit meerdere bronnen bij elkaar brengt en beheert. Waar je via de kaart razendsnel jouw gegevens raadpleegt, bewerkt en presenteert. Waarin je berekeningen maakt en analyses visualiseert op kaarten en in dashboards. Een toekomstbestendig beheerplatform in een nieuwe en razendsnelle omgeving. Kortom, een ‘smart asset platform’ voor een aantrekkelijke leefomgeving!

De beste oplossing voor jouw opgave

Naast de door onszelf (en onze bouwpartners) ontwikkelde oplossingen, krijgen ook applicaties van andere partijen een plek op ons platform. GBI World ondersteunt jou hiermee optimaal bij je dagelijkse werk bij het managen van de fysieke leefomgeving. GBI World ondersteunt jou hiermee optimaal bij je dagelijkse werk. Voor iedereen die betrokken is bij de fysieke leefomgeving; van bestuurder tot beleidsmedewerker ruimtelijke ordening of strategisch adviseur, van informatie-architect tot geo-medewerker of gegevensbeheerder, van vakbeheerder tot uitvoering of inspectie. En uiteraard staan we altijd voor je klaar als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt. Antea Group staat voor service. Met de GBI Servicedesk doen we meer dan alleen een vraag registreren en doorsturen. De GBI Servicedesk biedt jou een gerichte en snelle ondersteuning. Want goede software is één ding, eenvoud in gebruik en de service die je nodig hebt om projecten te laten slagen zijn net zo belangrijk. Dat is wat onze adviseurs van de GBI Servicedesk jou bieden!

Onafhankelijke gebruikersvereniging GVAG

We ontwikkelden GBI World in samenwerking met onze gebruikers. De GVAG (Gebruikersvereniging Antea Group) is een onafhankelijke gebruikersvereniging voor informatiesystemen voor het beheer van de openbare ruimte. De GVAG wil een centrale rol spelen bij het bevorderen, bewaken en borgen van de kwaliteit van beheersoftware. Zo weet je dat jij als gebruiker altijd centraal staat!

Website GBI World

Natuurlijk kun je ook alvast een kijkje nemen op de website van GBI World, daar vind je alles over hét ‘smart asset platform’ waarmee jij de regie houdt op een vitale en aantrekkelijke leefomgeving.

Ga naar GBI World

Vraag een demo aan en ontdek de mogelijkheden van GBI World

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring.

Meer weten over dit project?

Neem contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies

Selecteer welke cookies je wilt accepteren

Meer informatie