De behoefte aan nieuwe en betaalbare woningen in Nederland is enorm. Er moeten volgens de laatste behoefte-analyses circa 1 miljoen woningen gebouwd worden tot 2030 en de productie zit op dit moment rond de 70.000 woningen per jaar. Antea Group levert toegevoegde waarde aan het haalbaar en versneld mogelijk maken van deze woningbouwopgave.

Natuurlijk speelt er veel meer op het gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling. En natuurlijk ook binnen de thema’s klimaatadaptatie, energietransitie en de vitale, gezonde leefomgeving en nieuwe mobiliteitsvormen. En hoe zetten we steeds meer in op technologie en innovaties? Eén van die innovaties is de Hyperloop. Bezoek onze stand en laat je inspireren met presentaties én neem plaats in de Hyperloop Experience!

De procesversneller in duurzame stedelijke ontwikkeling

Het goed en duurzaam benutten van de schaarse ruimte vraagt om een integrale aanpak. De ingenieurs en adviseurs van Antea Group verstaan dit vak als geen ander. Onder de noemer stedelijke ontwikkeling bieden wij een integraal dienstenpakket waarmee wij onze opdrachtgevers optimaal kunnen ondersteunen bij ruimtelijke (her)ontwikkelingen.

Ontwikkeling begint bij initiatief. Samen de markt in beweging krijgen. Als partner weten wij waar de knelpunten in het proces zitten en anticiperen daarop. Wij leveren meerwaarde in het ontwikkelproces. We zijn procesversnellers doordat wij zelf de componenten inhoudelijk beheersen. We overzien het totale speelveld, de risico’s en de kansen. Bieden zekerheid daar waar nodig, kiezen voor creativiteit als daar ruimte voor is. We participeren en ondernemen, vanuit onze ruime expertise in ruimtelijke inpassing en complexe vraagstukken. Ook vind je bij ons alle kennis over de volgende thema’s: energietransitie, Omgevingswet, klimaatadaptatie, mobiliteit, duurzaamheid, circulaire economie.

Kijk, luister en praat mee: boeiende presentaties in onze stand!

In deze stand verzorgen wij gedurende het driedaagse event meerdere presentaties:

  • Lokale energiesystemen, de oplossing voor netcongestie , dinsdag 14 juni, 13:30 - 14:00 uur. Door Dieuwke Martens – Bakker
  • Woningbouwversnelling in een gemengd stedelijk gebied, woensdag 15 juni, 14:30 - 15:00 uur. Door Annemarie Hatzman
  • De (meer)waarde van een vitale & Gezonde leefomgeving (in stedelijk gebied) , donderdag 16 juni, 14:15 - 14:45 uur. Door Gonda de Boer

Experience the Hyperloop – Mixed Reality Experience

Wat ook bijdraagt aan verbinding is de hyperloop: een ‘trein’ die door middel van een lage druk een hoge snelheid behaalt en daarmee supersnel goederen en personen kan vervoeren. In samenwerking met Hardt Hyperloop en andere partners werken wij aan dit innovatieve mobiliteitsproject. We zullen de Hyperloop Cabin-1 dan ook in onze stand presenteren! ‘Are you just as hyped as we are? Come on board and experience the future of mobility!’

PROVADA – Duurzame stedelijke transitie

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. Het is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Bezoek onze stand in de Hollandhal 12, standnummer 44.

Waar wil je ons over spreken tijdens de PROVADA of op een ander moment?

Velden met een * zijn verplicht.

Benieuwd hoe wij met jouw gegevens omgaan? Dit lees je in onze privacyverklaring