Het Park Paviljoen van Nationaal Park de Hoge Veluwe is genomineerd voor de verkiezing van het Beste Gebouw van het jaar. Antea Group verzorgde onder meer het projectmanagement, aanbestedings- en opdrachtentrajecten, directievoering en begeleiding van de uitvoering van de werkzaamheden voor het nieuwe publieksgebouw. De Zwarte Hond & Monadnock architecten tekenden voor het fraaie ontwerp.

Beste Gebouw van het Jaar

De verkiezing van het Beste Gebouw van het Jaar is een initiatief van de Branchevereniging Nederlandse Architecten (BNA) en geldt als dé architectuurprijs van Nederland. Uitgangspunt van de verkiezing is de vraag welk gebouw ‘de meeste meerwaarde voor mens en maatschappij’ heeft.

Identiteit & Icoonwaarde

Uit een totaal van 103 inzendingen werd het bezoekerspaviljoen van het nationaal park door de vakjury onder leiding van oud-politica Neelie Kroes genomineerd in de categorie Identiteit & Icoonwaarde. Na deze eerste selectie mag Nederland zich uitspreken over de vraag wat het Beste Gebouw van 2020 is. Tot 7 oktober kunnen mensen via de website van BNA hun stem uitbrengen.

Doe mee en stem!

Antea Group is trots op het nieuwe bezoekerspaviljoen van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Niet zonder reden hebben we dit project prominent uitgelicht op de homepage van onze nieuwe website.